fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Reșițeni, vi se pregătește o experiență extraordinară!

Reșițeni, pregătiți-vă să fiți transportați înapoi în „Epoca de Aur” a anilor 1920, în mijlocul unei povești pline de mister și suspans, inspirată de celebrul roman „Marele Gatsby” al lui F. Scott Fitzgerald.

Este vorba despre „Cină cu Delict-The Great Gatsby”, un alt fel de spectacol în care fiecare invitat va primi un rol unic în acest joc de-a detectivul, iar sarcina va fi să dezvăluiți misterul care bântuie petrecerea lui Gatsby. Rivalități ascunse, secrete întunecate și trădări subtile vor fi dezvăluite pe măsură ce veți explora lumea strălucitoare și fascinantă a acestei epoci.

Este un concept unic în Europa, pentru că nu folosește actori profesioniști, iar protagoniști sunt chiar participanții la eveniment.

Fiecare participant primește un plic cu un personaj și cu tot felul de obiecte: cuțite, pistoale, fișă de investigații, bani, pașapoarte, etc.”, a dezvăluit inițiatorul acestui proiect, Alex Wolfmann Popa.

Fie că sunteți un fan al romanului clasic sau că descoperiți pentru prima dată lumea fascinantă a lui Gatsby, „Cina cu Delict – The Great Gatsby” vă va oferi o seară memorabilă, plină de surprize și emoții, ne asigură organizatorii.

Obosit de obișnuitele „cântări” de prin baruri, în cel deschis de el în Timișoara, și-a dorit ceva diferit, și de aici a început în 2017, povestea.

Cu acest proiect am trecut de la agonie la extaz. Am crezut că lumea nu va fi capabilă să asimileze un asemenea concept, însă din decembrie 2023 și până acum am avut toate evenimentele „sold-out”. Și a fost o confirmare frumoasă  a faptului că toate momentele mele de cumpănă și de deznădejde au fost doar tranziții prin care orice om trebuie să treacă atunci când are o idee în care crede.”, a mărturisit Alex. R. Popa.

Evenimentul va ave loc duminică, 19 mai, în localul „Craft” din Centrul Reșiței, de la ora 19:00, iar bilete se pot cumpăra de pe tomtix/10605.

Vă asigur că timp de 4 ore nu veți avea timp să vorbiți despre casă, de probleme personale, de serviciu. Asta sigur, sigur, sigur. Dincolo de cât de timizi sau introvertiți sunteți, nu o să aveți timp, și ăsta este cel mai frumos lucru: să îi scoți pe oameni din cotidian. Vreau să văd dacă Reșița mai are vena aceea creativă, despre care eu doar am citit.”, a mai spus Alex  Popa.

Și pentru că „Cina cu Delict- The Great Gatsby” se petrece în anii 1920, este recomandată o ținută cât mai apropiată de acea epocă „de aur”.

Daniela TUDOR

1 COMENTARIU

  1. Speram într-o croazieră pe o Bârzava renavigabilizată, măcar ca în urmă cu peste un secol, când se transportau pe ea până la Dunăre și de acolo-n toată Lumea, produsele de atunci ale Combinatului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei