1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Rețea de gaz la Turnu Ruieni și pe Muntele Mic

Încă din campania electorală, una din promisiunile candidaților PNL la Parlamentul României a fost extinderea rețelelor de gaz metan în Caraș-Severin. Dacă acum doi ani erau doar promisiuni, încet, încet, acestea devin fapte. Printre localitățile care aspiră la o rețea de distribuție de gaze naturale se numără și comuna Turnu Ruieni.

Recent, Primăria Turnu Ruieni a încărcat pe platforma Anghel Saligny proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale”.

Edilul din Turnu Ruieni, Cosmin Belci a afirmat: „Faptul că rețeaua măsoară 46 de km de conducte, fiind prins în studiul de fezabilitate și branșarea stațiunii turistice Muntele Mic, face ca valoarea investiției să se ridice la 41 milioane lei. Administrația locală a reușit să obțină și avizele de principiu, solicitate prin certificatul de urbanism“.

spot_img

Mai trebuie precizat că această investiție ridică sumele solicitate de Primăria Turnu Ruieni, prin Programul Național de Investiții, la o valoare totală de aproximativ 100 milioane lei prin cele 5 solicitări depuse, ce vor aduce un plus de bunăstare atât locuitorilor comunei, cât și turiștilor care vor vizita stațiunea montană Muntele Mic.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei