18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

(FOTO) Primul loc de picnic inaugurat la Bocșa

Cu lăutari și dansatori, cu mici bere și foarte multă voie bună, Primăria Bocșa a inaugurat ieri primul loc de picnic amenajat din oraș. Într-o atmosferă de sărbătoare, caracteristică unei zile de întâi Mai, în prima duminică de primăvară autentică din acest an, sute de bocșeni și nu numai au fost prezenți în această locație, situată în zona „Groza“, din cartierul Bocșa Română.

„Angajații Serviciului Public de Gospodărie Comunală au muncit aici aproape o lună pentru a amenaja zona; s-au montat pergole, măsuțe, s-a defrișat vegetația în exces, a fost curățat pârâul, s-a amenajat drumul de acces și o parcare, s-au montat stâlpii pentru iluminatul public și am montat și camere de supraveghere“ a precizat pentru Reper24 edilul orașului Bocșa Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Pe viitor primăria intenționează să extindă spațiul, foarte îndrăgit de bocșeni înainte de 1989, să monteze câteva podulețe peste pârâul ce trece prin zonă și să monteze câteva grătare care să rămână permanent în zonă:

„Trebuie să găsim o modalitate pentru acestea, pentru că mai sunt și oameni certați cu legea și nu am vrea ca efortul nostru să fie în zadar. Ne dorim ca pe viitor bocșenii să vină de acasă doar cu cărbunii și carnea de grătar sau cu micii și să găsească aici tot ce au nevoie, la fel ca în țările vestice“, a mai declarat edilul Mirel Patriciu Pascu.

Zona a fost asaltată ieri de bocșeni care s-au bucurat atât de aceste noi amenajări cât și de vremea frumoasă și de spectacolul artistic.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei