fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Rotary Reșița „recidivează“: geamuri și uși termopan noi pentru Secția de Neurologie a Spitalului Județean!

 

Seria impresionantă de gesturi filantropice care poartă semnătura membrilor Rotary din Reșița pare că nu se va opri prea curând, date fiind și necesitățile pe care le au o serie de sectoare deficitare ale unor instituții publice din municipiu și județ.

De această dată a fost rândul Secției de Neurologie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, care a primit geamuri și tâmplărie PVC nouă (uși), de cea mai bună calitate, acestea fiind recent montate de angajații firmei Q-Fort, recunoscutul producător de tâmplărie PVC din România. Un plus de liniște pentru pacienții acestui staționar al SJUR și de confort pe care îl oferă de-acum această secție spitalicească.

spot_img

Despre inițiativa lăudabilă a membrilor Rotary Reșița, aceștia au consemnat succint:

Mereu alături de comunitate, de medicii dedicați profesiei, de  personalul medical dar și pentru binele celor în suferință! Susținem financiar proiecte ce pot schimba vieți!            

Proiect finanțat de clubul , Rotary Reşiţa – tâmplărie PVC uși,  geamuri la secția de neurologie a spitalului Județean Caraș-Severin – spitalul staționar II Reșița“.

Pe această cale nu putem decât să transmitem sincere felicitări, pentru gestul lor nobil, tuturor membrilor Rotary Reșița, implicați în acest proiect!

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”Susținem financiar proiecte ce pot schimba vieți!”

    Superb!
    Spre deosebire de politrucii care acționează invers …
    (jefuiesc financiar proiecte ce pot schimba pietrele)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei