fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Rotary Reșița „recidivează“: geamuri și uși termopan noi pentru Secția de Neurologie a Spitalului Județean!

 

Seria impresionantă de gesturi filantropice care poartă semnătura membrilor Rotary din Reșița pare că nu se va opri prea curând, date fiind și necesitățile pe care le au o serie de sectoare deficitare ale unor instituții publice din municipiu și județ.

De această dată a fost rândul Secției de Neurologie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, care a primit geamuri și tâmplărie PVC nouă (uși), de cea mai bună calitate, acestea fiind recent montate de angajații firmei Q-Fort, recunoscutul producător de tâmplărie PVC din România. Un plus de liniște pentru pacienții acestui staționar al SJUR și de confort pe care îl oferă de-acum această secție spitalicească.

Despre inițiativa lăudabilă a membrilor Rotary Reșița, aceștia au consemnat succint:

Mereu alături de comunitate, de medicii dedicați profesiei, de  personalul medical dar și pentru binele celor în suferință! Susținem financiar proiecte ce pot schimba vieți!            

Proiect finanțat de clubul , Rotary Reşiţa – tâmplărie PVC uși,  geamuri la secția de neurologie a spitalului Județean Caraș-Severin – spitalul staționar II Reșița“.

Pe această cale nu putem decât să transmitem sincere felicitări, pentru gestul lor nobil, tuturor membrilor Rotary Reșița, implicați în acest proiect!

Sergiu TABAN

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. ”Susținem financiar proiecte ce pot schimba vieți!”

    Superb!
    Spre deosebire de politrucii care acționează invers …
    (jefuiesc financiar proiecte ce pot schimba pietrele)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei