fbpx
3.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Ruinarea României în timpul războiului pentru putere

Sub titlul „PNL ÎMPOTRIVA PNL= PNL ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI“, deputatul PSD de Caraș-Severin Marius Damian critică în termeni duri războiul liberalilor împotriva României. Recent, politicianul a remis presei o declarație politică în care precizează:

Un partid distrus în interior ajunge să distrugă în totalitate această țară! De incompetență, nu mai are rost să vorbim, pentru că este de la sine înțeles, au dat dovadă din prima zi de conducere, acesta fiind atuul cu care au pornit guvernarea!

Ceea ce este ca interes principal în PNL în momentul de față este PUTEREA, și țin să subliniez acest cuvânt pentru că i-a orbit pe cei din PNL, care au început să dea lupte groaznice în interiorul partidului din setea pentru această putere!

spot_img

Domnul Cîțu a pornit în campanie prin țară, a început întâlnirile cu primarii, în timp ce Orban recurge la o strategie prin intimidare, punând organizațiile să anunțe public susținerea lui pentru șefia PNL, în acest caz demoralizându-l pe Cîțu  care începe și se descotorosește de o mulțime de apropiați a lui Orban, eliberându-i din funții! A revocat chiar și dintre miniștrii, Alexandru Nazare fiind acum pe lista sa, preluând interimatul la finanțe pană la numirea noului ministru care cu siguranță va fi un apropiat al său. Revocarea ministrului de finanțe fiind strict decizia domnului Cîțu!

Tot acest război, cu jocuri unul pe la spatele celuilalt se petrece în timp ce 29 de miliarde de euro sunt blocați pentru România!

Domnule Cîțu, nu mai dați vina pe faptul ca Planul Național de Redresare și Reziliență nu a fost aprobat deoarece comisia intră în vacanță, acesta nu a fost aprobat din cauza incompetenței de care această țară s-a săturat să o vadă din partea acestui partid!

Sunteți într-un război în care miza este cine apucă să ia mai mult!

Până în toamnă trebuiau să fie virați deja o parte din banii ce i-ar fi adus PNRR, dacă acest guvern ar fi fost capabil să îi obțină, dar în acest caz România rabdă, în timp ce toate sectoarele sunt la pământ.

Din prea marea stimă de sine, prim-ministrul Cîțu, după Moțiunea de Cenzură a declarat că s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări, de orice formă cu PSD, drept dovadă este însuși rezultatul din momentu de față:  în timp ce alții așteaptă virarea banilor pentru PNRR, România pică din toate punctele de vedere, fiind o simplă spectatoare la jocurile din interiorul partidului în războiul pentru care buzunar este mai plin..

Ați amenințat domule Cîțu că toți românii trebuie să știe că nu veți face compromisuri când vine vorba de PSD, compromisuri domnule Câțu nu se fac când dăm dovadă că suntem capabili, domnia dumneavoastră de ce ați dat dovadă de când ați ajuns la conducere, ați dat dovadă că  puteți distruge în cel mai scurt timp această țară!

Într-adevăr, ați reușit ce alții nu au reușit în 30 de ani, într-un an v-ați împrumutat cu o treime din cât s-au împrumutat toate celelalte guverne în 30 de ani, și din păcate împrumuturile nu iau sfârșit aici!

Chiar realizați domnule Cîțu ce se întâmplă?

Imaginați-vă pentru câteva secunde durerea acestei țări, și vă garantez că o să plecați acasă cu tot cu compromisuri!

Să nu uităm de cei care sunt întru totul anti romani, USR PLUS fiind dur criticați de către Orban, acesta spunând despre ei că nu sprijină valorile românilor de parcă nu s-au născut în această țară! Aici nu mai vorbim doar de incompetență, aici vorbim deja despre sfidare a romanilor! Și nu in ultim rând să nu ii omitem pe cei care vor să vină din spate pentru a pune mana și ei pe ce apucă, echipa fostului PDL( cei care au distrus România).

Această luptă haotică din interior, fiecare urmărindu-și propriul interes va nimicii România. Doar planuri diabolice și nicio urma de credință în acești oameni“!

Aceasta a fost declarația politică a deputatului de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian.

 

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ✍️🇹🇷Deșii NU am.. ,, taină „cu PNL-ul, 🤔, aici nu-mi poate tace gura. 🤔Măi.. nenea Damian, când scrii ceva, musai să fi bazat..✍️ca la POKER ..🤫 ĂȘTIA, măcar și-o trag 👙între ei în partid. Voi ia-ți tras-o lui☢️ Grindeanu după 6 luni.. și era prim-ministru României😢.. 🤔. Când a venit premierul japonez, în România nu avea omolog, a mers OMUL sa viziteze.. ZOO BĂNEASA . Ai uitat, ??! Aaa.., scuze, 🤔nu știai erai primar la TEREGOVA CS. Asa că dacă tacea-i.. profesor.. rămâneai (nu zic,, filozof”) 🧐că ăia au minte și nu intră în mocirla politicii ☢️PSD – iste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei