fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Să facem Reșița mai curată! Hai și tu!

Municipiul Reșița și alătură și anul acesta campaniei „Let’s Do It, Romania”. Cei care își doresc să pună umărul la transformarea Reșiței într-un oraș mai curat sunt așteptați mâine dimineață, în parcarea stadionului Mircea Chivu.

Zona vizată de Ziua de Curățenie Națională la Reșița este cartierul Valea Domanului, anunță reprezentanții Primăriei Reșița. Administrația locală va pune la dispoziția participanților sacii și mănușile necesare pentru curățenie.

O lume cu mai puține deșeuri, un oraș mai curat!

Este important ca fiecare dintre noi să dăm o mână de ajutor, pentru Reșița curată.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, este mesajul transmis de administrația locală reșițeană.

Citește si:  Parcul Teiuș, locul de start al campaniei „Ziua de curățenie națională 2023“ în Caransebeș

Peste 15 milioane de voluntari din 191 de țări, așteptați la „Let’s Do It”  2023!

Peste 15 milioane de voluntari din 191 de țări își unesc forțele pe 16 septembrie pentru a curăța deșeurile cu ocazia „World Cleanup Day”. În țară sunt așteptați să participe la această acțiune peste 150.000 de voluntari.

Cei care își doresc o lume cu mai puține deșeuri și sunt dispuși să pună umărul pentru o natură mai curată se pot înscrie accesând următorul link: https://membership.letsdoitromania.ro/

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

La nivelul județului Caraș-Severin estimăm participarea a unui număr de cel puțin 2.000 de voluntari la acțiunile de ecologizare.

Prin implicarea noastră civică în acțiuni de ecologizare transmitem o importantă lecție generațiilor viitoare: le arătăm că fiecare individ poate avea un impact pozitiv asupra mediului și că protejarea Pământului este o responsabilitate comună”, transmite Daniel Toma, coordonatorul județean al Let’s Do It, Romania.

Din 2009 până în prezent, peste 2.200.000 de voluntari au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei