fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Sâmbătă, 18 decembrie, Moș Crăciun prezent în sala Polivalentă! Sărbătoare pe semicerc, la Reșița!

 

Sărbătoare pe semicerc, în apropierea Crăciunului este și ideea îmbrățișată de organizatorii evenimentului ce se va desfășura sâmbătă, începând de dimineață la sala Polivalentă din municipiul Reșița.

Așadar, începând cu ora 9:00, se va desfăşura Cupa Moş Crăciun la mini şi babyhandbal, unde, alături de clubul nostru, vor fi prezente și formațiile: HC Beldiman Arad, Golden Kids Bocşa, ACS Dominicii Moşniţa, CSC Moşniţa, HCS Cîtu Timişoara, SCM Politehnica Timişoara.

spot_img

Nu uitați că în aceeași zi, de la ora 15:00, sunteți așteptați și la ultimul meci din sezonul regular al Diviziei A, al formației de seniori de la CSM Reșița, meci disputat în compania formaţiei CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu. În pauza meciului vă invităm să fiţi alături de copiii de la Centrul „Sfânta Maria” din Reşiţa prin donarea unor jucării pe care spiriduşii roş-negri le vor colecta de pe suprafaţa de joc.

De asemenea, la finalul jocului disputat de seniori, în Sala Polivalentă este așteptată prezența lui Moş Crăciun și odată cu el vor sosi şi darurile pentru cei mici!

Prin urmare, o întâlnire ce nu trebuie sub niciun chip ratată!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei