fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

„Sania lui Moș Crăciun“ aduce magia sărbătorilor celor mai puțin norocoși

Ajunsă la cea de a treia ediție, campania „Sania lui Moș Crăciun“ își propune să aducă magia Crăciunului copiilor mai puțin norocoși, celor din centrele de plasament, copiilor cu dizabilități și bătrânilor instituționalizați.

Voluntarii Centrului de Tineret Reșița, din cadrul Asociației „Viitorul suntem noi“, au demarat strângerea de fonduri și donații pentru proiectul „Sania lui Moș Crăciun“. „Haideți să fim spiridușii Moșului Crăciunul acesta, veniți alături de noi sau susțineți-ne ca împreună să aducem un strop din Magia Crăciunului“, acesta este îndemnul campaniei.

„Orice donație este de mare ajutor, fie că sunt dulciuri, jucării, produse igienico-sanitare, cărți, îmbrăcăminte sau bani“, se precizează în comunicatul asociației.

Asociația Viitorul Suntem Noi CIF: 45356742, IBAN RO:BRDE110SV54034941100. htpps://www.paypal.me /ViitorulSuntemNoi

Una dintre cititoarele fidele ale publicației Reper24 a transmis (din Germania), alături de această invitație și un mesaj de suflet tuturor celor care pot și vor să ajute:

„Susțin anual acest proiect, anul acesta derulat prin Centrul Primăvara. Nu pentru prima oară, cum știți fata mea cea mică este autistă, nu grav, dar merge și ea în instituții speciale. Am auzit de soarta copiilor de acolo acum ceva ani și de aceea aș dori să li se acorde ceva mai multă atenție. Dna Mirela de la Asociația VIITORUL suntem noi merge pe 20 la serbarea din centrul civic al municipiului Reșița, cu pungi de Crăciun pentru toți copiii. Am strans împreună cu câteva prietene, câteva sute de euro să le cumpărăm tuturor copiilor ceva. Credeți că puteți scrie ceva mic despre actitivitatea Asociației VIITORUL suntem noi să fie mai multă susținere? Poate așa reușim să ajutăm mai mult cu lucruri noi și ce este nevoie“.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

 1. ”… își propune să aducă magia Crăciunului copiilor mai puțin norocoși, celor din centrele de plasament …”

  Frumos gest!
  Și ”Doamne-ferește!” să ajungi ca și copil la ”plasament” sub dispozițiile fufelor tocmite de horor statul român (pretins ”de drept” și respins de Schengen).
  Nu te ”audiază” (ca și copil) plus că mai și trimit ”milițienii” peste tine să te ”ridice” (ca la Baia de Aramă). Cu respectabila ”forță publică”.
  Asta dacă nu falsifică (alterează) și ”consemnările” din pretinse ”regretabile erori materiale”. Cu ”consecințe jur…”

  ”Ero(r)i au fost, ero(r)i sunt încă, Și-or fi în …” (Nenițescu).
  Nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei