fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Hurduzeu, replică la atacul lui Cîțu: „Astfel de critici vin chiar de la „groparul economiei românești”!

Guvernul vrea să adopte joi bugetul de stat pentru 2023. Calculele le-a făcut Ministerul de Finanțe, dar au apărut deja nemulțumiri.

Astfel că, un atac la adresa bugetului pe 2023 a avut fostul premier Florin Cîţu, senator PNL, iar printre cei care au răspuns dur criticilor parlamentarului liberal se află și deputatul cărășan Silviu Hurduzeu, într-o replică acidă numindu-l pe liberal „groparul economiei românești”,

Este un tupeu fără margini ca astfel de critici să vină chiar de la „groparul economiei românești”. Dacă domnul Cîțu are probleme cu propunerea de Bugetul pe 2023, să meargă să-i ceară socoteală șefului său de partid, care a aprobat deja proiectul.

Peste 70% din creșterea prețurilor provine din liberalizarea haotică a pieței de energie făcută de Guvernul Orban, cu Cîțu la Finanțe și Popescu la Energie.

Tot Cîțu ca ministru al Finanțelor și apoi ca premier a făcut cele mai mari împrumuturi din istoria României. A preluat datoria publică de la 37% din PIB și a dus-o la 50%!

Tot Cîțu și miniștrii USR au semnat memorandumul pentru achiziția aberantă de vaccinuri COVID, deși la acel moment aveam deja comenzi care depășeau de câteva ori nevoia de vaccinare a populației eligibile.

Și tot Cîțu a aprobat aberațiile din PNRR scris de USR-istul Ghinea, care a înghețat pensiile românilor pe 50 de ani și a pus zero fonduri pentru Agricultură”, a precizat în mesajul său, deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Lorena POENARU

 

3 COMENTARII

  1. ”Peste 70% din creșterea prețurilor provine din liberalizarea haotică a pieței de energie făcută de Guvernul Orban, cu Cîțu la Finanțe și Popescu la Energie.”

    Așa este!
    Dracu’ (se zice că) ar fi ”contabil”. Se pare că și penelist, după ”ochi”.
    Însă la achizițiile (aberante) de vaccinuri & nu era cumva băgată (și) o coadă udă mereu?

  2. Măi nea Caisă( hurduzeu baci) , economia era îngropată de mult de voi, ăia de la PSD. Câțu a adus numa’ coliva! Parastasul il faceți împreună!

  3. Propaganda in stil comunist (adica minciuni) de la inceput la sfarsit; liberalizarea a fost inceputa de guvernul Ponta, continuata de guvernele Grindeanu, Tudose si Dancila iar Popescu a venit doar cand era de pus in practica cu legislatia stabilita si oamenii proprii instalati in institutiile aferente iar beneficiile sunt la bugetul gestionat tot de politicieni, majoritar spre beneficiul propriu. Iar vaccinele cumparate sunt aprox. 18-19 milioane (si asta spune Rafila) nu 100 milioane cum sustin in propaganda PSD-istii. Dar asta-i Hurduzeu, zero realizari si declaratii politice fara numar. Un palavragiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei