1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Sărbătoare la Aquacaraș! Berea a înlocuit apa, doar pentru o zi!

Angajații Aquacaraș au sărbătorit și în acest an ziua societății care este recunoscută pentru serviciile de apă și canal pe care le operează în județul Caraș-Severin.

Evenimentul s-a desfășurat joi, 26 mai, pe platoul Uzinei de Apă din Reșița, acolo unde elevi de la mai multe unități de învățământ din județ au ținut să fie prezenți și să afle, la locul faptei,  ce înseamnă și care este cu adevărat rolul pe care îl joacă Aquacaraș în viața noastră cotidiană.

Cu această ocazie și sub razele prietenoase ale soarelui de mai, au fost premiați câștigătorii concursului de desene „Apa este viață”, dar și cei mai sârguincioși angajați, cei care au demonstrat în ultimul an că Aquacaraș reprezintă o parte importantă din viața lor.

spot_img

Premiile au fost oferite, într-un cadru festiv, de directorul general al societății, Gheorghe Filipescu și de președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, prezent la manifestare.  În total, au fost premiați 24 de elevi din Reșița, Caransebeș, Bocșa și Forotic.

„Este o inițiativă foarte bună acest concurs și această premiere a desenelor făcute de copiii noștri, copii din județ, o idee foarte bună. Felicit întreg colectivul pentru performanțele care încep să se vadă și ne bucurăm că cifra 480 de angajați astăzi dă mai bine la rezultate decât cifra de 840 de angajați avuți în trecut. În rest, sper să mergem în aceeași direcție bună și calitatea serviciilor să fie din ce în ce mai bună. Intenția și interesul nostru, al tuturor, mă refer, aici, la conducerea Consiliului Județean, la consilierii județeni, la Consiliul de Administrație, angajații și directorul societății, sunt acelea de a îmbunătăți prestația și serviciile oferite către populație”, a declarat președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca.

La rândul său, directorul general al societății Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, a spus că prioritatea zero a conducerii societății este îmbunătățirea serviciilor oferite consumatorilor și extinderea, cu ajutorul finanțărilor europene, a rețelelor de apă și canal în întregul județ: „Greul abia acum începe. Avem de finalizat proiectele fazate în valoare de 540.000.000 de lei – implementate în localitățile cu peste 2.000 de locuitori. Semnăm săptămâna viitoare un alt proiect de 176.000.000 de euro, care preia ce a rămas din aceste localități, dar nu ne oprim aici. Am pregătit împreună cu domnul președinte Dunca și am trimis la București, încă din toamna anului 2020, documentația pentru comunele mici, cu mai puțin de 2.000 de locuitori, astfel încât toți locuitorii județului să beneficieze de acest serviciu vital, la nivelul secolului XXI”.

Ziua Aquacaraș a continuat cu un moment artistic de ținută, oferit de Ansamblul Bârzava al Primăriei și Consiliului Local Reșița, în coregrafia semnată Petru Bagiu și Maria Aghescu, la care și-au adus un real aport și artiștii Camelia și Mihai Ceocu, parte integrantă a acestui ansamblu.

La fel ca și anul trecut, angajații au servit un mic și-o bere, unii chiar mai multe spre prea multe beri, jocul și voia bună fiind prezente pe parcursul întregii zile pe platoul Uzinei de Apă din Reșița.

Transmitem și noi, pe această cale, tuturor angajaților viață lungă, sănătate, fericire și numai satisfacții pe linie profesională. Hai noroc și la mai mare, Aquacaraș!

Sergiu TABAN

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”… unde elevi de la mai multe unități de învățământ din județ au ținut să fie prezenți …”

    Și ceva soldați, jandarmi (ca pe vremuri) nu ”au ținut” să fie prezenți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei