5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Se distrau rupând copaci ornamentali din Reșița

Nu de puține ori eforturile administrației locale reșițene de înfrumusețare a orașului sunt zădărnicite de tineri teribiliști sau de persoane lipsite de educație și bun simț. Cel mai nou astfel de caz a avut loc la finalul săptămânii trecute, când polițiștii locali au depistat patru persoane care au vandalizat domeniul public prin ruperea mai multor arbori ornamentali, atât din zona central a orașului, cât și din Parcul Cărășana.

Conform reprezentanților Primăriei Reșița, este vorba de trei persoane adulte cu domiciliul în Bocșa și un minor, în vârstă de 15 ani din Reșița.

Aceștia au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 1250 lei, în conformitate cu prevederile HCL 60 din 2020. Au fost colectate toate probele și informațiile necesare pentru a demara procedura de recuperare a prejudiciului creat”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

spot_img

Anii trecuți, polițiștii locali au indetificat un grup de șase tineri, dintre  care cinci minori, a căror principală distracție era aruncarea ghivecelor cu flori de pe podul de la Intim pe carosabul, pe calea ferată sau în râul Bârzava.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei