fbpx
3.7 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

Se oprește apa în jumătate de oraș

„În urma unei avarii majore la aducțiunea principală care alimentează cu apă potabilă cartierele Govândari, Câlnic, Moniom, strada Timișoarei, Triaj și Țerova, se va sista alimentarea cu apă,mâine, vineri 17 noiembrie în intervalul orar 9-18“ informează societatea AquaCaraș.

Echipa de intervenție AquaCaraș SA face, încă din seara zilei de joi, pregătirile necesare pentru ca oprirea furnizarea apei să fie cât mai scurtă. Intervenția este îngreunată de situația din teren. Se excavează la o adâncime de 15 m, printre resturile de materiale de construcții, moloz și zgură depuse în timpul construirii uzinei coxochimice. Din cauza adâncimii la care se lucrează, a fost necesar un interval de 5 zile pentru identificarea avariei.

„Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona afectată. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central Aquacaraş SA la telefon: 0255 215 643 sau 0766 341 274″ se mai precizează în comunicatul societății.

Dan AGACHE

5 COMENTARII

  1. Lucrările care se pretind ca modernizează Reșița,au creat multe disfuncționalități.Brusc apar avarii acum ,pe fondul unor temperaturi de toamna , neexistând motive pentru astfel de evenimente care tulbura existenta comunității din urbea devastata prin investirea discreționara a banilor publici.Astazi edilul a convocat cetățenii ,la consultari și a facut deplasări cu suita in spațiul public.Cat va mai manipula și dezinforma cu prosperitatea pe care pretinde ca o va aduce Resitei?Acum este si un atentat la sănătatea publica .Dupa aceste ,,avarii,, si intervenții la rețelele de alimentare cu apa potabila ,la robinetele din gospodarii ,apa este plina de impurități,tulbure ,imposibil de utilizat.Se pune întrebarea:de ce apa nu este decantata ,filtrata înainte de a fi trimisa în rețele de distribuție?Mass media locala ar trebui sa adopte o pozitie mai ferma, edilul fiind ocupat cu tramvaiul turcesc ,Gradina botanica si deschiderea de noi șantiere,și în campania electorala, pentru a rămâne conectat din 2024 la banii publici.

  2. E menționat ca se întrerupe apa în intervalul 9,00-18,00!!!!!APA sa întrerupt la ora 6,50 în Terova.Rusine tuturor care induc în eroare cetățenii!!!!!

  3. Avaria ca avaria dar faptul trebuie să plătești apă tulbure nepotabilă la preț de apă plata cu lămâie e de o nesimțire crasă din partea furnizorului.

  4. Va rugam sa nu deranjati Aquacaras-ul cu cererile dvs….auzi tu,vreti apa curata,filtrata,chiar potabila 🙂
    Aquacarasul s-a ocupat de excursii cu bacul pe Dunare,de deszapezirile pe munte,nu de pretentiile dvs.de consumatori buni platnici…
    Sunt singurii furnizori la care trebuie sa mergi sa platesti in persoana,sa stai in trafic,sa stai la coada,sa cheltuiesti bani pe transport(cu exceptia debit direct).
    Incompetenti,sustinuti de sleahta din CJ si CL !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei