fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Principele Nicolae al României, prezent la Reșița, joi, 23 noiembrie, la sala cinematografului Dacia!

Principele Nicolae al României, va fi prezent la Reșița, la sala Cinematografului Dacia, în seara zilei de 23 noiembrie, de la ora 19:00.

Conform programului vizitei stabilite în capitala Banatului de Munte, Principele Nicolae va prezenta în fața publicului un album de suflet, intitulat „Bunicul meu, Regele Mihai“.

O apariție editorială absolut specială, realizată de Principele Nicolae al României în onoarea împlinirii centenarului de la nașterea Regelui Mihai, această carte-album reprezintă o adevarată incursiune în viața de familie a Majestății Sale. Fotografiile au fost selectate de Nicolae al României, din dorința de a ni-l prezenta pe Regele Mihai în ipostaza în care l-a cunoscut el însuși – cea de bunic, de cap al familiei.

Prezentarea acestui volum – album, realizată pe scena Cinematografului Dacia chiar de nepotul preferat al Majestății Sale, Principele Nicolae al României, va fi completată de proiecția filmului documentar „Regele Mihai. Drumul către casă“.

Așadar, pentru iubitorii unei file importante din istoria modernă a României, cea pe care mulți dintre noi nu am avut voie să o cunoaștem la școală, dar și pentru cei care doresc să-l cunoască și să afle punctul de vedere al descendetului direct al Majestății Sale – Regele Mihai I al României, Principele Nicolae al României vă așteaptă la întâlnirea de la Reșița, să petreceți momente memorabile la Sala Cinematografului Dacia din Reșița, în seara de joi, 23 noiembrie, locul unde va oferi și autografe celor prezenți.

Evenimentul face parte din turneul „Pe urmele bunicului Mihai I“ iar organizatorii evenimentului de la Reșița sunt Editura Vremea, Asociația Principele Nicolae, Asociația Lions Reșița Kindness și Primăria Municipiului Reșița.

Publicația Reper 24 este partener media oficial al manifestării.

Sergiu TABAN

1 COMENTARIU

  1. ”… un album de suflet, intitulat „Bunicul meu, Regele Mihai“.

    E mai greu ca rege sub invazia mujicilor și milițienilor:
    (…youtube.com/watch?v=h_G-EK_r_ho&t=1s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei