fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Se prelungește perioada de recenzare cu încă o săptămână

Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor a decis prelungirea termenului de colectare de date pe bază de interviuri față în față cu încă 7 zile. Termenul final va fi 24 iulie.

„Întrucât ritmul de recenzare la Recensământul Populației și Locuințelor 2021 în anumite localități este scăzut și nu permite recenzarea întregii populații rezidente a României până la data de 17 iulie, se impun măsuri pentru prelungirea perioadei de colectare a datelor prin interviu față-n față realizat de recenzori” – așa a justificat decizia Comisia Centrală pentru Recensământ.

Din cauza lipsei recenzorilor care să meargă din ușă în ușă pentru recensământul populației și de frica amenzilor de 3.000 de lei cu care autoritățile au amenințat populația în cazul nerecenzării, în ultimele zile s-au format cozi uriașe la centrele de colectare de date pe bază de interviuri față în față.

spot_img

În aceste condiții, termenul de încheiere a recenzării populației stabilit la 17 iulie a mai fost prelungit cu încă o săpptămână, mai exact până duminică 24 iulie.

Sursă foto: antena3.ro

Dan AGACHE 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Lista centrelor de recenzare din uimitorul Caraș Severin, se poate a fi publicat?
    Întreb pentru un prieten nerecenzat… 😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei