fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Se reia programul de audiențe la Primăria municipiului Caransebeș

Programul de audiențe se reia din această săptămână la Primăria municipiului Caransebeș, după următorul program: Primar Felix Borcean, luni de la ora 13 pentru persoane juridice și marți, tot de la 13:00, pentru persoane fizice (Poliția Locală, Control Comercial, Diverse).
Viceprimarul Bebe Felician Pasere va avea program de audiențe miercuri de la ora 12:00 pentru persoane fizice, (Urbanism, Cadastru, Domeniu Public – terenuri, garaje, parcări),  iar de la 14:00 secretarul general al primăriei, Ana Bratu, va oferi cetățenilor lămuriri pentru problemele juridice.
Tot de la ora 14:00, dar joi, cetățenii se pot înscrie în audiență la administratorul public al municipiului Caransebeș, Florin Bogdea (locuințe, locuri de muncă, spital municipal, taxe și impozite).
Înscrierile în audiență se pot face telefonic (0255-514885), la Registratura Primăriei Caransebeș (parter), pe baza actului de identitate, sau online, pe adresa de email primaria.caransebes@gmail.com, până cel târziu cu o zi înaintea datei când este solicitată audiența.
Accesul în clădirea Primăriei Caransebeș este permis doar cu purtarea măștii de protecție!
Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei