fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Se strâng fonduri pentru amenajarea unui nou parc în municipiul Reșița!

În Parcul Tricolorului din Reșița se vor desfășura la finalul acestei săptămâni o serie de activități dedicate copiilor și tinerilor. Acțiunea este derulată de organizația Rotaract Reșița și de Grupul Local de Tineret Arcus, cu un scop caritabil: strângerea de fonduri pentru amenajarea unui nou parc în municipiul de pe Bârzava. Acesta ar urma să fie amplasat în zona fostului magazin Universal (lângă fosta autogară), iar activitățile de astăzi sunt un prim pas pentru adunarea sumei necesare pentru derularea proiectului.

De astăzi până duminică vor desfășura tot felul de activități pentru copii: animație, modelaj din baloane, personaje animate care vor veni și vor dansa cu copiii, dar și activități dedicate adolescenților, toate pentru a strânge fonduri pentru amenajarea unui spațiu de joacă în zona Universal, lângă autogară. Este un spațiu pe care dorim să îl amenajăm atât pentru copii din zonă, cât și pentru comunitatea din Reșița.

Amenajarea parcului și igienizarea zonei o facem și cu susținerea Primăriei Reșița, care ne-a fost alături și a înțeles importanța acestui demers pentru copiii din zonă”, a precizat pentru Reper 24, Alina Hosu, președintele Rotaract Reșița.

spot_img

În zona Universalul Vechi nu există în prezent niciun spațiu, interior sau exterior, unde să poată fi derulate activități cu și pentru copii și adolescenți, un minus pe care cei de la Rotarct și de la GLT Arcus au decis să îl remedieze în perioada următoare. Activitățile derulate zilele acestea în Parcul Tricolorului sunt un prim pas în acest sens. Vor urma alte acțiuni pentru strângerea de fonduri, iar lista partenerilor care doresc să se implice în proiect este în creștere, a adăugat Alina Hosu.

Karina TINCUL

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei