fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Secția de șah de la CSM Reșița, rezultate de excepție! Christian-Arrydan Tamaș, vicecampion național!

 

Christian-Arrydan Tamaș, originar din Caransebeș, a reușit în această săptămână să obțină titlul de Vicecampion Național la Șah Rapid. Christian este un tânăr sportiv ambițios, legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Reșița.

Tânăr șahist gugulan, Tamaș a obținut 7 puncte din 9 posibile – 6 victorii, două remize și o singură înfrângere la câștigătorul competiției. Antrenorul său este candidatul la titlul de Maestru Alexandru Tunaru, la rândul său legitimat la recent înființata Secție de Șah a CSM Reșița, el fiind prezent alături de micii șahiști la această competiție.

Chris, așa cum îl alintă apropiații, la cei 13 ani neîmpliniți, a obținut medalii și la Naționalele de anul trecut, însă de anul acesta a schimbat grupa de vârstă de la Under 12 ani la Under 14 ani, competiția fiind cu adevărat una acerbă la această grupă de vârstă.

Reprezentanții secției de șah de la CSM Reșița țin să mulțumească primăriei municipiului Reșița pentru sprijinul acordat pentru  participarea la Campionatele Naționale desfășurate la Eforie Nord a celor mai buni juniori ai Clubului.

Nu putem decât să-i felicităm pe tânărul Chris Tamaș și pe antrenorul său Alexandru Tunaru pentru acest rezultat excepțional care ne dă speranță în ceea ce privește viitorul șahului reșițean.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei