fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Ședință cu scântei în Consiliul Local Caransebeș

O nouă dispută va avea loc astăzi în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș. Subiectul e unul mai vechi, reaprins de o decizie a instanței de judecată: parcarea familiei Mustețea. Vă reamintim, aceasta a construit o parcare pentru TIR-uri modernă, cu spații de cazare și toate facilitățile, dar fără a avea toate documentele necesare unei astfel de investiții. Mai exact PUZ-ul sau Planul Urbanistic Zonal.

Acesta a fost respins de Consilierii locali caransebeșeni, după care familia Mustețea a continuat lucrările de amenajare a parcării, concomitent cu deschiderea în instanță a unui proces împotriva deciziei consilierilor locali și a edilului din Caransebeș. Instanța a decis printre altele ca acest PUZ să fie repus în dezbaterea aleșilor locali, lucru ce se va întâmpla în ședința de astăzi.

Eu nu am nimic împotriva acestei investiții sau a familiei Mustețea. Problema e de legalitate. Dacă în ședința de astăzi Consiliul Local va da undă verde, asta e. În caz contrar, vor urma probabil alte procese. E vorba de separarea puterilor în stat; judecătorii nu pot aproba acest PUZ, ci pot doar, așa cum s-a și întâmplat, să solicite rediscutarea lui. Totul depinde de decizia consilierilor locali ai municipiului Caransebeș“ a declarat primarul Felix Borcean.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei