-0.3 C
Reșița
marți, 18 ianuarie 22

Sediu nou pentru filiala județeană Caraș-Severin a Asociației Comunelor din România – ACoR

La Reșița, în municipiul reședință de județ din Caraș-Severin, s-a deschis oficial sediul filialei județene Caraș-Severin a Asociației Comunelor din România, organism care își va desfășura activitatea pe Aleea Fântânilor din „cetatea de foc“. Este locul unde primarii cărășeni, membrii ACoR, se vor reuni pentru a fixa obiective legate de proiecte comune, discuții despre problemele administrației locale, evenimente culturale, sportive și multe altele.

Președintele filialei județene ACoR, primarul comunei Marga, Nicolae Beg, ne-a declarat că este absolut firească desemnarea municipiului reședință de județ ca sediu central ACoR în Caraș-Severin, propunându-și ca odată cu deschiderea noului sediu și înregistrarea acesteia ca personalitate juridică, locația din Reșița să devină o „Mecca“ a întâlnirilor regulate pentru primarii din Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică, pentru că „ACoR are ușile larg deschise pentru toți colegii primari care își doresc să conlucreze pentru bunul mers al administrației și al comunității care i-a ales“.

Președintele ACoR Caraș-Severin, Nicolae Beg a ținut să-i mulțumească în mod special primarului comunei Dognecea, Remus Rof, cel care a pus la dispoziție noul sediu AcoR din municipiul Reșița și s-a preocupat de dotarea cu mobilier a acestuia.

spot_img

Vă prezentăm în cele ce urmează și componența Consiliului Director al filialei județene Caraș-Severin a ACoR:

  • președinte – Nicolae BEG, primarul comunei Marga
  • secretar general – Gheorghe COILĂ, primarul comunei Buchin
  • prim-vicepreședinte – Nicolae Novăcescu, primarul comunei Cornereva
  • vicepreședinte –  Sorin Blaga, primarul comunei Văliug
  • vicepreședinte – Florin Curița, primar comuna Dalboșeț
  • membru – Magdalena Ciurea, primar comuna Ramna
  • membru- Ilie Boboescu, primar comuna Coronini

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Așteptăm cu interes rezultatele concrete a acestui proiect mamut cu dezvoltarea economică a oraselor mici din clisură,mai ales ca principalii inițiatori nu sunt din Clisură!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei