fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Seminar dedicat dezvoltării zonei montane în stațiunea Băile Herculane

Primarul orașului stațiune Băile Herculane, Cristian Miclău, a participat recent la un seminar intitulat „Sprijin pentru dezvoltarea zonei montane din Romania”, organizat de Banca Mondială, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, la hotelul Versay din stațiunea Băile Herculane.

Această întâlnire este parte din procesul de consultare a părților locale interesate și are drept scop final întocmirea raportului Băncii Mondiale cu privire la posibilitățile de dezvoltare a zonei montane în țara noastră. La întâlnire am avut plăcere să fiu alături de dl. Aurel Simion – secretar de stat în Ministerul Agriculturii, de dl. Tiberiu Stef – consilierul ministrului Agriculturii, dar și de dl. Jan Joost Nijhoff – expert în economie agrară al Băncii Mondiale și de dna Diaz Rios Luz – expert în afaceri în agricultură tot din partea Băncii Mondiale“, a precizat edilul orașului Băile Herculane.

Invitații care au luat parte la întâlnire, reprezentanți ai tuturor factorilor interesați de dezvoltarea zonei montane din punct de vedere economic, social, dar și de conservare a mediului și a tradițiilor locale, au avut ocazia să aducă în discuție problemele cu care se confruntă, dar și să propună soluții care pot ajuta practic locuitorii din zona montană.

„Sunt bucuros că stațiunea Băile Herculane a fost aleasă pentru a găzdui această întâlnire și felicit participanții la întâlnire care au fost sinceri, activi, pozitivi și dornici de a indentifica soluțiile necesare dezvoltării zonei de munte, pe producătorii locali care au expus produse de calitate, dar și pe reprezentanții hotelului Versay care s-au ridicat prin serviciile lor la înalțimea evenimentului“, a mai adăugat edilul din Băile Herculane, Cristian Miclău.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei