28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Silviu Hurduzeu: „Conflictul dintre Cîțu și Orban paralizează administrația centrală!”

Deputatul cărășean Silviu Hurduzeu atrage atenția asupra situației care s-a creat la nivel național în urma conflictului dintre premierul Florin Cîțu și președintele liberalilor, Ludovic Orban și trage un semnal de alarmă asupra faptului că în acest context România a devenit o țară neguvernată.

Degeaba încearcă premierul Cîțu să-i păcăleacă pe români că actul de guvernare nu este afectat de campania electorală pentru șefia PNL, campanie făcută pe banii publici, în disprețul tuturor românilor.

Românii pot constata și singuri că țara nu este guvernată, că nimeni din arcul guvernamental nu este interesat de scumpiri, vaccinare, sănătate sau infrastructură. Prin urmare, se impune (auto)suspendarea sa din funcția de prim-ministru până după congresul PNL”, declară parlamentarul social-democrat.

spot_img

Silviu Hurduzeu afirmă că ministrii PNL-iști nu sunt la muncă, ci la făcut propagandă și strâns voturi pentru „șefu”.

Conflictul dintre Cîțu și Orban, fiecare cu partizanii săi, paralizează administrația centrală; bulibășelii și circului intern PNL-ist i se adaugă cel USR-isto-PLUS-ist și toate acestea sunt agravate de conflictele dintre membrii Coaliției Dreptei. E un balamuc total!

Între timp, prețurile au luat-o razna, energia se scumpește continuu și determină scumpiri în lanț, inflația depășește cele mai pesimiste prognoze

Datoria publică a crescut halucinant și strivește perspectiva generațiilor viitoare, în timp ce sărăcia se răspândește ca o molimă.

Țara este în derivă, a intrat într-un cerc vicios. Are nevoie să fie guvernată și primul pas necesar este ca altcineva decât Cîțu să preia frâiele guvernului, până după consumarea disputelor electorale ale partidelor coaliției”, afirmă deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei