fbpx
28 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

Silviu Hurduzeu: „Facem pentru primării ce nu a fost în stare Romeo Dunca“

Două noi proiecte au fost semnate zilele acestea la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, pentru două administrații locale din Caraș-Severin. Cele aproape 30 de milioane de lei vor merge către Primăriile din Brebu și Rusca Montană.

Finanțările sunt prin Anghel Saligny și au fost posibile și datorită sprijinului pe care deputatul social-democrat Silviu Hurduzeu, președintele organizației județene a PSD și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, l-a acordat celor doi primari, dar și altora, indiferent de culoarea politică.

 

„I-am însoțit pe primarii localităților Brebu, domnul Ion Ţicheriu și Rusca Montană, Adrian Sergiu Toma, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, acolo unde au semnat două contracte foarte importante pentru dezvoltarea comunităților pe care le conduc. Ambele în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”.

Contractul de la Brebu vizează reabilitarea străzilor din comună și are o valoare totală de 11 milioane de lei. Cel de la Rusca Montană are ca obiect extinderea rețelei de canalizare și a racordurilor, dar și stația de epurare nouă din comună. Valoarea totală a contractului este de 18,021 milioane de lei“, a precizat Silviu Hurduzeu.

„Iată că două primării de comune reușesc ce nu e în stare ditamai instituția Consiliului Județean. Acest lucru îmi dă însă speranța că se poate și la noi. Cât timp noi rezolvam problemele cetățenilor din cele două localități, PeNeListul Romeo Dunca era la parchet să comită infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Eu am mare încredere că pe 9 iunie, cărăşenii vor alege oamenii care construiesc și dezvoltă comunitatea în detrimentul scandalului perpetuu“, a concluzionat Silviu Hurduzeu.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

  1. ”… PeNeListul Romeo Dunca era la parchet să comită infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.”

    Da, se pare că astea (organele), deși se pot induce în eroare și singure (sau între ele), pot fi ”ajutate” (sau cointeresate, unele).
    Manum manus (pene)labat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei