fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Silviu Hurduzeu: „Guvernul va pune capăt lăcomiei noilor băieți deștepți din energie!”

PSD a insistat ca românii să plătească în continuare, în această iarnă, prețuri plafonate la energie și gaze, susține deputatul cărășean Silviu Hurduzeu.

Politicianul afirmă că Executivul „va adopta rapid soluțiile corecte care să apere populația și economia pe timpul iernii și să pună capăt lăcomiei noilor băieți deștepți din energie”.

Plafonarea prețurilor la energie și gaze, susținută de PSD, are în vedere nu doar cetățenii, ci și școlile, spitalele, căminele de copii și de bătrâni și alte instituții publice cu un rol social major.

spot_img

Totodată, IMM-urile și firmele din industria sunt pentru PSD o prioritate strategică, de aceea „consumul acestora trebuie compensat în proporție de 85%. Este singura soluție pentru a ne putea susține economia, locurile de muncă și necesarul de hrană al țării!

Este esențial să înțelegem că energia este principala sursă a inflației și că situația de criză nu se va rezolva în câteva luni. De aceea, pe lângă aceste decizi urgente, avem nevoie și de o soluție pe un termen mai lung, iar noi vom lupta în continuare pentru reglementarea pieței energetice pentru cel puțin doi ani”, declară deputatul social-democrat Silviu Hurduzeu.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”PSD a insistat ca românii să plătească în continuare, în această iarnă, prețuri plafonate la energie și gaze, susține deputatul cărășean Silviu Hurduzeu.”

    Foarte bine!
    Însă popa-escu de la zdobeta se va opune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei