fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Bucură-ți papila gustativă! Restaurantul CRAFT te așteaptă în septembrie cu produse de „cuisine française“!

Bucătăria franceză, pour les connaisseuri inegalabila „cuisine française“ va fi reeditată într-o abordare originală de restaurantul Craft din centrul Reșiței, începând cu prima zi a lunii septembrie, anul de grație 2022. 

„Ce n-a văzut Parisul!“ se va transforma pentru următoarea lună la Craft în „Ce n-a gustat Banatul!“ iar bucătăria franceză este cu adevărat o încântare pentru papila gustativă, atât pentru cunoscători, cât și pentru novici.

Gastronomia franceză este considerată cea mai rafinată și mai savuroasă dintre toate bucătăriile lumii. Dacă îți dorești o cină de neuitat, cu vin bun, la lumina lumânărilor, cu siguranță meniul ales va fi unul din bucătăria franțuzească, asta pentru că încă din Evul Mediu bucătăria franceză avea mâncare rafinată, decorată și condimentată.

spot_img

Dar să urmărim ce ne propune Craft și ce putem comanda din paleta vastă de produse a celebrei bucătării franceze:

 

„Cuzina“ franceză se caracterizează printr-o varietate de stiluri, ingrediente și preparate, în funcție de regiunile țării pe care ai șansa să le deguști în luna septembrie la cunoscutul de-acum restaurant Craft din Reșița. Franța este recunoscută ca țară a vinului, brânzeturilor și gastronomiei.

Așadar, Vive la France și poftă bună la restaurantul Craft!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei