fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Silviu Hurduzeu: „Susținem majorarea pensiilor cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie“

Criza energetică, scumpirile în lanț, rata galopantă a inflației afectează întreaga populație a României dar, în primul rând, categoria cea mai săracă în acest moment, pensionarii. PSD nu-și dezminte statutul de partid social și dorește o creștere a punctului de pensie cât de mult permite bugetul prognozat pe 2023.

Prin vocea liderului PSD de Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, propunerile acestei formațiuni politice se fac auzite la nivelul electoratului. Recent, acesta a reafirmat susținerea formațiunii sale politice de creștere a veniturilor unei pături a populației greu încercate în această perioadă.

„Susținem majorarea pensiilor cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 și pentru viitor consideră că e necesar ca măsurile guvernului să se concentreze pe protejarea pensionarilor cu venituri mici.

spot_img

Propunerea PSD, prezentată la finalul lunii august, ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 a fost fundamentată pe o analiză economică serioasă, din care reiese în mod clar că o astfel de măsură este sustenabilă pentru anul 2023.

Majorarea pensiilor cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 nu este doar posibilă, ci și absolut necesară, în special pentru protejarea pensionarilor cu venituri mici a căror putere de cumpărare a fost serios afectată de inflația globală și de criza energetică ce se manifestă la nivel european. Nu se merge pe scenariul cu două tranșe, apărut în presă. Pensia va crește de la 1 Ianuarie, cu cel puțin 10%!“, a precizat ferm deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ”Susținem majorarea pensiilor cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 …”

    Eu aș susține în plus micșorarea peneleilor, prin decimare, după dreptul roman. Dacă tot e stat de drept … să fie drept.
    Și tot cu cel puțin 10%.

  2. Pensiile, pensie, pensiile… Asta stie sleahta de mafioti pesedisti sa spuna de ani de zile. Si apoi dau un 50, 100 la pensie in plus, iar painea e 8 ron.
    Votati psd, pnl, udmr, aur in 2024 mai departe si vom ajunge la dreq.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei