fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Simpozion aniversar: 70 de ani de bibliotecă și lectură publică la Bocșa

Cuprins în manifestarea mai amplă „Bocșa Film Festival“, ajuns anul acesta la cea de a treia ediție, Simpozionul aniversar al Bibliotecii Tata Oancea din Bocșa vine să întregească acest festival printr-o serie de acțiuni culturale desfășurate sub egida bibliotecii conduse de directorul Gabriela Șerban.

Astfel, în sala de festivități a Primăriei orașului, va avea loc de la ora 11:00, simpozionul aniversar – 70 de ani de bibliotecă și lectură publică la Bocșa. Vor susține alocuțiuni edilul Mirel Patriciu Pascu și mai mulți invitați, printre care: Clara Maria Constantin și Erwin Țigla – Biblioteca județeană Paul Iorgovici, Nicoleta Moise – Direcția pentru cultură, Dan Mirea – CJCPCT, Nicolae Sârbu.

Vor urma prezentări de cărți, reviste și publicații și de un recital de poezie al scriitorilor din Anina, Bocșa, Oravița, Lugoj, Reșița, Sibiu și Timișoara.

Tot astăzi, dar de la ora 20:00, în parcul Pescăruș din Bocșa Română va fi difuzată pelicula Întoarcerea pescărușilor, în regia lui Ion Cărmăzan, o producție 2016. În rolurile principale, actorii Mihai Mălaimare, Ana Maria Carablais și Nicodim Ungureanu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei