26.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Spectacol de lasere organizat în premieră la Reșița, odată cu aprinderea iluminatului festiv

Iluminatul festiv va fi aprins la Reșița, duminică, 5 decembrie. Momentul aprinderii luminilor va fi precedat de un spectacol de lasere, organizat în premieră în municipiul de pe Bârzava, anunță reprezentanții Primăriei Reșița. Tot cu această ocazie va avea loc și un recital de colinde susținut de Dean Bowman. Evenimentul este programat să înceapă la ora 17:30.

Este un concept de spectacol ce include jocuri de lasere pe ritm de muzică și proiecții luminoase de mari dimensiuni. Show-ul va începe la ora 17:30 și va avea o durată de 10 minute. Acest moment va fi urmat de aprinderea luminilor, după care reșițenii vor putea asista la un recital de colinde gospel, susținut de artistul Dean Bowman, alături de corul Visions of Dreams. Întreg programul va avea loc în Centrul Civic și va fi transmis LIVE pe pagina de social media a Primăriei Reșița”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.

Pentru a completa iluminatul de sărbători, municipalitatea a achiziționat anul acesta două sute de șiruri luminoase cu care vor fi împodobiți o parte dintre platanii de pe aleea de promenadă (Bd. Revoluția din Decembrie) și zece decorațiuni luminoase cu fixare transversală pentru zona Triaj.

spot_img

TÂRG DE CRĂCIUN ÎN PARCUL TRICOLORULUI

Deși situația pandemică și restricțiile de sănătate publică din luna decembrie sunt greu de previzionat, spiritul sărbătorilor de iarnă va fi prezent și în acest an în Parcul Tricolorului din Reșița.

Reșițenii sunt așteptați aici, începând cu 1 decembrie, în fiecare zi între orele 10:00 și 21:00, la Târgul de Crăciun, organizat de SC Piețe Reșița SA. Comercianți și producători locali vor fi pregătiți cu bucate și băuturi tradiționale, fructe și legume de sezon, produse de artizanat și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă”, transmite Primăria Reșița.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

5 COMENTARII

 1. Comercianți și producători locali vor fi pregătiți cu bucate și băuturi tradiționale, fructe și legume de sezon, produse de artizanat și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă”, transmite Primăria Reșița.

  Cu certificacat verde sau fără?
  Întreb pentru un priprieten.

 2. Slabut. Uitati-va ce inseamna targ de Craciun sau Oraselul copiilor in alte orase. Slabut pentru Resita. Cat priveste asa zisul Targ de Craciun din Parcul din Govandari e penibil. sincer.

  Ideea este simpla, daca avem taxelele prntre cele mai mari din Romania, parcarea scumpa, apa si canalul scump etc, etc vreau si Targ de Craciun ca in alte orase. Parerea mea.

  PS astept ca oamenii Primarului sa-mi sara la gat

 3. Municipalitatea ar trebui să se uite puțin la întrările în oraș dinspre Caransebeș sau dinspre Calnic e foarte urat fără o instalație la o intrare într-un Municipiu!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei