fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Bumperele au fost scoase de pe principalele drumuri din Reșița

Încă de la sfârșitul lunii noiembrie Direcția de Întreținere și Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Reșița, „Secția“, cum mai este ea cunoscută a înlăturat de pe carosabilul din municipiu, limitatoarele de viteză.

Chiar dacă această acțiune se desfășura în anii anteriori în prima decadă a lunii decembrie, prognoza meteorologică a grăbit puțin lucrurile. Suntem pregătiți pentru un strat mai consistent de zăpadă, ori pentru a preveni apariția poleiului pe șoselele din municipiul Reșița“, dă asigurări directorul Daniel Călin.

Am făcut stocurile de material antiderapant și avem deja 300 de tone de nisip, 160 de tone de sare, 60 de tone de clorură de calciu, iar contractele pentru suplimentarea acestor cantități sunt semnate. Am făcut și revizia plugurilor și a sărărițelor și suntem pregătiți 100%“, a mai spus șeful „Secției“. 

spot_img

Încă din 20 noiembrie a fost activat și comandamentul de deszăpezire care va coordona activitatea 24 de ore din 24. Muncitorii au fost împărțiți pe echipe, pe schimburi și la solicitarea comandamentului de iarnă vor interveni de urgență, a mai precizat Daniel Călin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei