fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Străzile laterale din Bolvașnița ar putea intra la finanțare prin programul Anghel Saligny

Lăudat de unii, hulit de alții, programul Anghel Saligny sau PNDL 3 cum a mai fost el denumit, are ca obiectiv finanțarea lucrărilor de alimentare cu apă, canalizare și asfaltarea drumurilor comunale. Este posibil ca ulterior să poată fi finanțate prin acest program și lucrările de alimentare cu gaze naturale.

Pentru localitățile rurale acest program se potrivește ca o mănușă pe dorințele primarilor și necesitățile populației. Este și cazul comunei Bolvașnița din Caraș-Severin care ar putea beneficia prin acest program, de asfaltarea drumurilor din comună.

Noi am depus proiectul de mai bine de doi ani. Era cuprins în lista scurtă și trebuia să intre la finanțare. Din păcate, atunci s-a schimbat Guvernul, iar proiectul nostru a fost dat la o parte. Acum este pregătit și ar putea intra prin acest program“, a declarat primarul Petru Mihăilescu.

spot_img

Inițial proiectul era estimat la aproximativ 600 de mii de lei și cuprindea asfaltarea a peste 3 Km de drumuri laterale din comuna Bolvașnița, a mai precizat edilul Petru Mihăilescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei