fbpx
31.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

„Sunt zilele noastre, zilele reșițenilor, vă invit să ciocnim un pahar”, transmite primarul Ioan Popa

Reșițenii sunt așteptați în această după-amiază pe platforma Câlnicel, unde se vor derula Zilele Reșiței. „Am pregătit o ediție în care ne vom bucura de orașul nostru și oamenii săi, cu super concerte, mari artiști, premierea elevilor olimpici, folclor autentic și voie bună”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Astăzi, începând cu ora 18:00 vor urca pe scenă: Virtuozii Semenicului, ansamblul folcloric Bârzava, Ansamblul Kud Klokotic din Clocotici, Formația Enzian, Grupul de dansatori din Cristur, urmați de Camelia Ceocu, Roxana Mag, Nicu Novac și Mirela Petrean. Spectacolul va fi întregit de Borko Radivojevic Orchestra alături de soliștii Olivera Kokic și Filip Bulatovic.

„Dragi reșițeni, vă invităm să veniți la Zilele Reșiței, vom avea Horia Brenciu, vom avea folclor, am insistat la colegii mei să aducă un sârb, este un sârb magic pe acordeon din Borko Radivojevic Orchestra, l-am văzut și este fenomenal. Pe cei care iubesc folclorul veritabil îi sfătuiesc să nu îl piardă pe acest sârb care este genial, o să merg și eu să îl văd. Evident, o să merg să îl văd și pe Horia Brenciu, care îmi place foarte mult. Vom avea mâncare, băutură, de toate acolo în zona Câlnicel, circulația este închisă acolo, vremea se pare că va fi bună, poate un pic cald duminică. Sunt zilele noastre, zilele reșițenilor, vă invit să ciocnim un pahar”, transmite la rândul său, primarul Ioan Popa.

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. Nu mulțumesc, nu îmi face plăcere să dau ochii cu tâlharul care a distrus Reșița. Faci un lucru dar faci bine sau mai bine. Vrăjeala cu fonduri europene doar dacă se reintroduc tramvaie atunci se repară șoselele etc. e bullshitt, tramvaie făcute la turcaleți vs..bidirecționale e pentru tâmpiți, și România putea produce dar banul este înstrăinat. Un pahar în mufarină ți-aș arunca, bișnițare!Minți, doar Minți și induci fraereștenii care îți plătesc salariul ție și lichelelor care se gudură pe lângă primarul Pinochio!Huoooooooo rușine, să vă stea mici și berea în gât!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei