fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

„Tânăr, simpatic, amuzant, caut partener(ă) pentru un duș ocazional“

O inițiativă „lăudabilă“ a ministrului Energiei din Elveția, care ne recomandă dușurile în… doi. Asta pentru a economisi apa și energia folosită la prepararea apei calde, totul în contextul unei preconizate crize energetice.

Adică nu mai fac duș când simt că sunt transpirat, ci doar când găsesc un partener sau o parteneră pentru a face duș… în doi. O inițiativă cel puțin… ciudată și asta ca să nu-i spun altfel.

Această idee a fost preluată și de liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar nu pentru a o recomanda, ci din cu totul și cu totul alte… motive: „E un precedent, după aceea o să fie în 3, în 4…”. Și Rareș Bogdan (pentru a păstra echilibrul guvernamental, desigur) e de acord cu acest gen de… spălare: „Sigur, să facă duş în doi, dar cu propria nevastă!”.

spot_img

Păi, eu cred că și așa o să fie greu, în doi. Simți că ești transpirat (cum eram de 20 de ori pe zi în vara care a trecut), simți că ai nevoie de un duș (cu apă, desigur; apă și săpun) vrei să faci, dar conștiința te reține, așa că dai fuga la colțul străzi cu o pancartă în mână, pe care mâzgălești la repezeală un text de genul: „Tânăr, simpatic, amuzant, caut partener(ă) pentru un duș ocazional“.

Acum dacă ești tânăr și simpatic ai toate șansele să găsești doritori (la fel de transpirați), alături de care să împarți cabina de duș (deși am o dilemă: facem duș pe apa mea sau a ta?). Dar ce te faci când ajungi la o anumită vârstă și nu se mai uită nimeni la tine (dpdv fizic vorbesc) nici îmbrăcat. Ca să nu mai vorbim de imaginile (apocaliptice) în care trebuie să dai și textila jos.

Și cum faci economie pentru că în loc de unul se spală doi? Te speli mai puțin (adică pe jumătate). Te săpunești și rămâi așa? Stai și te uiți doar la partenerul de duș? Sunt întrebări legitime pentru a nu periclita economia europeană, desigur.

Dacă ești tânără, simpatică și nu prea mofturoasă, vei găsi cu siguranță parteneri de… duș. Dar ce faci dacă ești și măritată și vine bărbatul pe nepusă masă acasă? Pe unde scoți cămașa (pardon săpunul)? Ce explicație îi dai? Arunci pisica moartă în curtea Ministerului Energiei din Elveția sau dai vina pe Putin și criza energetică europeană.

Și ce te faci dacă tu vrei apă caldă, iar partenerul ocazional o vrea rece (apa, desigur). Trebuie să ceri și o compensație materială pentru energia (electrică, nu altceva) consumată? Rămâne partenerul (de duș) dator și vă programați o altă partidă (de spălat, desigur) la el pentru a doua zi?

Ce te faci dacă partenerul(a) de viață nu pricepe directiva Ministrului Energiei din Elveția și intentează divorț? În instanță e bună apărarea cu criza de apă și energie? Dacă nu vrei să ajungi în astfel de situații te abții și rămâi nespălat(ă)?

Offf, Doamne, ce de probleme se pot naște dintr-un banal duș și o idee cel puțin trăznită, venită nu de la cioflea de te miri unde, ci tocmai din Elveția și nu de la oricine, ci chiar de la un membru al Guvernului.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Fain articolul.. La voi în redacție a-ți putea instala o cabină de duș la vedere îl aduce-ți pe senatorul melcilor Mocioalcă și il IMBAIAȚI împreună cu pe Sergiu Taban. Nu de alta dar Sergiulică al vostru la lăudat pe tov g-ral SIE, de zici că au dormit în aceeași cameră. Ce î-ți este și unde sa ajuns cu deontologia profesională.. 😪😡😪

  2. De miștocăreala suntem buni!
    Epoca risipei de resurse a trecut! Dar dacă te dau banii afara din casă poți risipi în continuare, cu condiția sa mai ai ce sa risipești…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei