fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Târgul Neu Werk-ului la Bocșa

Cu o tradiție de zeci și zeci de ani, a cărui origine se pierde în negura timpului, Târgul Neu Werk-ului va aduna și în acest sfârșit de săptămână, la Bocșa, zeci de producători locali din Banat, meșteri populari și agricultori ori legumicultori. Va fi organizată, de asemenea, și o expoziție de păsări mici, informează organizatorii: Primăria Bocșa, edilul Mirel Patriciu Pascu, Casa Orășenească de Cultură, cu sprijinul Direcției Agricole Caraș-Severin.

„Vor fi două zile, sâmbătă și duminică, în care prilejuim întâlnirea cererii cu oferta. Îi invit pe bocșeni, și nu doar pe ei, să vină, să vadă, să cumpere ce au nevoie.

Produsele tradiționale sunt sută la sută românești și e de preferat achiziția lor din astfel de târguri decât din marile lanțuri de magazine. Vrem și trebuie să încurajăm și să sprijinim micii producători locali“, a transmis edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

În cadrul târgului va fi organizat și un ceaun cu gulaș (printre alte multe preparate), vizitatorii putând gusta acest produs culinar, mult apreciat.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei