fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

„Toamna la gugulani“, la cea de-a XIII-a ediție

Zeci de comercianți, zeci de producători, agricultori cu acte în regulă sau samsari de meserie, sute ori poate mii de gospodine dornice să-și umple cămara pentru iarnă își vor da întâlnire mâine și vineri la…„oraș”.

Ceapă, cartofi, vinete, ardei gras, kapia ori gogoșari, varză și zarzavaturi, brânzeturi de toate formele și pentru toate gusturile, pastramă, cârnați ori slănină, toate vor putea fi admirate, gustate ori cumpărate la cea de-a XIII-a ediție a manifestării „Toamna la gugulani“.

Desigur, nu vor lipsi micii întreprinzători cu micii de rigoare, pastramă, cârnați ori dulciuri, bere și sucuri, toate într-o atmosferă de sărbătoare, întregită de nelipsita muzică populară și tradiționalele spectacole folclorice.

Pe parcursul celor două zile, joi și vineri, pe scena ce va fi amplasată lângă piață, așa cum v-au obișnuit organizatorii, vor fi prezenți artiști populari și ansambluri folclorice de renume pentru acest colț de țară.

Mâine, în prima zi a manifestării, după festivitatea de deschidere programată pentru ora 16:00 și premierea producătorilor zonali, își vor da concursul pentru o atmosferă de sărbătoare Lena Miclăuș și formația sa, ansamblul Armenișana, iar de la ora 19:00 va fi prezentă pe scenă, într-un recital, Georgiana Lobonț.

Vineri, în cea de a doua zi a manifestării „Toamna la gugulani“, vor urca pe scenă, de la ora 17:00, în acompaniamentul formației Nova Music, solistele de muzică populară: Roberta Crinte, Marcela Fota și Maria Hurduzeu, cea care este și prezentatoarea spectacolului.

Manifestarea este organizată de Primăria Caransebeș și Serviciul public Piața gugulanilor, iar intrarea este liberă.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei