fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Trei tineri, arestați pentru tâlhărie în Caraș-Severin

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au reținut pentru 24 de ore, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, din județul Timiș, bănuiți că ar fi amenințat o femeie de 72 de ani din Reșița cu acte de violență pentru a le da o sumă mai mare de bani față de înțelegerea inițială, în schimbul înlocuirii unor burlane, la casa acesteia. După comiterea faptei, cei bănuiți au plecat într-o direcție necunoscută cu un autoturism.

Imediat după sesizare, la nivelul Inspectoratului au fost instituite filtre de poliție pe raza întregului județ, autoturismul urmărit fiind depistat de polițiști în comuna Constantin Daicoviciu. În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani și un tânăr de 16 ani, toți din județul Timiș. Cei 4 au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Caransebeș, fiind preluați ulterior de polițiștii reșițeni, pentru continuarea cercetărilor. Asupra acestora a fost găsită întreaga sumă de bani reclamată ca fiind sustrasă, de peste 5.000 de lei.

Cei 3 bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând să fie prezentați procurorului pentru dispunerea de măsuri legale. În cauză, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

spot_img

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei 3 bărbați au fost prezentați judecătorului, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. ”… ar fi amenințat … cu acte de violență pentru a le da o sumă mai mare de bani față de înțelegerea inițială …”

    Mda …
    Eu mă gândeam la impozite și taxe obținute ”prin punerea victimei în stare de … neputință de a se apăra …”, raportat tot la pretinsa ”înțelegere inițială” (care?).
    Tot … cu burlane?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei