14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Un incendiu de amploare a pus pe „jar“ comunitatea din Răchitova

Oravița, sat Răchitova, Caraș-Severin. Nici nu a apucat cocoșul să cânte de trei ori că a și zbârnăit telefonul la 112: „Veniți repede arde; arde la stână“!

Trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Secției de Pompieri Oravița, precum și două tractoare din cadrul Primăriei Oravița, au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului.

Anunțat în jurul orei 04:55, focul a izbucnit „din senin“ la niște baloți de fân aparținând unui cioban din localitatea Răchitova. Nu s-au înregistrat victime, incendiul a fost localizat rapid și a fost înlăturat pericolul de propagare la alte obiective, în jurul orei 08:30, acesta fiind lichidat.

spot_img

Au ars aproximativ 150 de baloți de fân, de câte 500 kg fiecare. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor care se vor efectua în acest sens.

Păgubașul din Răchitova a mai avut probleme atât cu focul (în urmă cu câțiva ani i-a ars casa) cât și cu alți crescători de mioare din zonă. Nu se exclude posibilitatea unei răzbunări, dar cercetările vor fi continuate și de polițiști pentru a scoate adevărul la lumină.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei