fbpx
6.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Un nou magazin Altex s-a deschis în municipiul Caransebeș!

Municipiul Caransebeș este cel de-al doilea oraș din județul Caraș-Severin unde Altex, cunoscutul retailer electro-IT și liderul pieţei locale de profil din România, și-a deschis cel mai nou magazin.

În preziua deschiderii oficiale dedicată tuturor clienților din Caransebeș și localitățile limitrofe, reprezentanții companiei Altex au invitat în magazinul cu rafturile ticsite de electronice și electrocasnice oficialitățile orașului, reprezentanții presei dar și alți oaspeți de seamă, care au putut lua contact cu oferta generoasă de produse care se regăsește sub umbrela acestui brand.

spot_img

Cuvântul de bun venit i-a aparținut lui Edvin Abdulachim, director comercial Altex România, urmat de mulțumirea primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean, pentru cele 3 milioane de euro cheltuite de compania Altex pentru investiția de la Caransebeș și mai cu seamă pentru crearea a nu mai puțin de 30 de locuri de muncă, odată cu deschiderea noului magazin.

Rețeaua Altex numără peste 125 de magazine, cele mai multe afișând la intrare numele retailerului Altex, dar și Media Galaxy, un business românesc cu o cifră de afaceri care se apropie vertiginos de două miliarde de euro și care în viitorul deloc îndepărtat ar putea trece de la un antreprenoriat al excelenței, la nivelul unei multinaționale.

Nu putem transmite noului Altex din Caransebeș și lucrătorilor lui decât să-și demonstreze profitabilitatea în rândul magazinelor Altex din țară, să facă față provocărilor unei piețe tot mai versatile, propunându-și să devină cât mai informați pentru clienții care au devenit tot mai exigenți atunci când scot banul din buzunar pentru un gadget, un televizor sau orice mai comercializează astăzi Altex. Vorba directorului Abdulachim, dacă vă doriți mobilă de pe site-ul Altex, ultimul model de Oled sau o sticlă de whisky, le puteți comanda și le veți primi grație serviciilor aceluiași retailer.

De ce? Pentru că Altex și-a demonstrat competența în piață, se adaptează cerințelor clienților săi și, s-o recunoaștem, este unul din puținele magazine în care îți face plăcere să mai revii și cu alte ocazii.

Magazinul Altex din Caransebeș, pe strada Ardealului, nr. 83 – 87.

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. S-a lasat cu taieri de „pamblici” :)))) De parca are pesedeu vreun merit ca s-a deschis Altex.
    Vin alegerile. Trebuie profitat si taiat orice panglica.
    Doamne ajunge…
    IESITI LA VOT IN 2024 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei