fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Un oraș civilizat ține de noi toți!

Un oraș civilizat ține de noi toți”, transmit reprezentanții Poliției Locale Reșița, care roagă cetățenii care sunt martorii unor comportamente care pun în pericol alte persoane sau care nu respectă normele legale, să îi contacteze la unul din numerele de telefon: 0355 955 sau 0255 226 515 (dispecerat Poliția Locală Reșița).

Instituția a făcut publice și două dintre cazurile rezolvate în ultima perioadă.

Un minor care a distrus prin vopsire investiții ale Primăriei de pe str. Gurghiului și mobilier urban din Parcul Siderurgistului a fost identificat și nevoit să își remedieze greșeala. „Întrucât fapta a fost săvârșită de un minor care nu răspunde contravențional, au fost dispuse măsuri pentru unul dintre părinți, pentru curățirea locurilor. Mama acestuia împreună cu minorul au adus toate elementele la starea lor inițială”, transmit cei de la Poliția Locală Reșița.

spot_img

Nu au scăpat însă de amenzi doi conducători auto care nu aveau altceva de făcut noaptea decât să efectueze derapaje controlate în intersecția cu sens giratoriu de pe Bulevardul Muncii. Ambii au fost sancționați cu amendă conform HCL 60 din 2020 în valoare de câte 1.000 lei.

Foto: Primăria Reșița

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Slăbuț, foarte slăbuț. Au mai fost astfel de ,,fapte bune făcute ” cu sesizare telefonică către militia locală vs.cealaltă militie și unii ne-am cam lămurit de aptitudinile lucrătorilor militieni. Bunul cetățean este luat de fraier și mai ia și amendă iar adevărații nelegiuți sunt protejați. Așa că nu avem chef de constatări de fapte reprobabile, să umble pe teren nu să se plimbe pe degeaba cu mașinile luate pe banii fraierilor contribuabililor, deci nu sunați oameni buni că vă luați amenzi de 500 lei pe puțin că îi deranjați pe militieni au activitate pe tiktok și Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei