1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

„Ușor, ușor înlocuim griul cu culori vii și vesele”! Lucrări de reabilitare termică finalizate la Reșița

O veste bună la final de an. Am finalizat lucrările de reabilitare termică la blocurile turn din zona centrală, Horia A2, A3, A4 și GA Petculescu nr 15”, anunță primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

Lucrările derulate la clădiri au inclus termoizolarea acestora, refacerea acoperișurilor și înlocuirea geamurilor, lucrări care asigură un grad ridicat de izolare și care au ca rezultat scădea cheltuielile cu întreținerea pentru locatari. De asemenea, au fost realizate și lucrări de refacere a instalațiilor electrice, iar la blocul A4 de pe strada Horia a fost montat un lift pe casa scării, pentru persoane cu dizabilități. Și blocul de la adresa GA Petculescu 15 beneficiază de un lift nou, fiind sigurul bloc turn din oraș care nu beneficia de această facilitate.

Valoarea totală a lucrărilor pentru cele patru blocuri este 3.473.936 de lei și a fost asigurată din fonduri europene, bugetul local și o contribuție a locuitorilor, eșalonată în plăți lunare, cu sprijinul Consiliului Local Reșița.

spot_img

Continuăm lucrările de reabilitare termică pentru blocurile unde am avut sprijinul asociațiilor de locatari și ușor, ușor înlocuim griul cu culori vii și vesele”, mai precizează edilul reșițean.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Nea Nelu Tăițelu’ face din eșec o mare realizare. De cinci ani trebuia începută reabilitarea mai multor blocuri, inclusiv celor de pe Caragiale 1-5. De atunci s-au dublat prețurile la materiale și forța de muncă. Unde mai pui că era prevăzut anveloparea cu vată bazaltică, nu cu polistiren. Dacă s-o găsi vreun dezaxat ca la Constanța, vai de mama noastră!

  2. Lucrări de mântuială asta știe Tăițelul să facă. Firme care nu respectă calitatea materialelor gen vată bazaltică, nu polistiren care ia foc exemplu blocul 2A zona potcoavă Govândari, etajul 9 pe laterală, muncitori turcaleți care nu respectă nimic, absolut nimic e.t.c.,dar populimea pune botul la vrăjeala bișnițar manului și vor plăti scump această obediență față de planurile mărețe ale premarelui. Materiale foarte scumpe, manoperă de îți explodează capul când auzi tarifele, prețuri ș.a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei