23.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Utilaj nou în dotarea Primăriei Oțelu Roșu, achiziție pe fonduri europene, marca Mălăiescu!

Orașul Oțelu Roșu are de astăzi în dotare un buldoexcavator modern, care este dotat cu toate accesoriile necesare. Valoarea utilajului multifuncțional este de 75.000 Euro iar banii au fost absorbiți de către administrația condusă de primarul Luca Mălăiescu din fonduri europene!

Este vorba de un proiect câștigat prin Grupul de Acțiune Locală Țara Gugulanilor, din care face parte și Primăria Oțelu Roșu iar acest utilaj ne va înlesni realizarea mai multor lucrări de execuție, unde putem interveni de-acum și în regie proprie“, a explicat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Noul utilaj care va intra în folosința angajaților de la Serviciului Gospodărie Orășenească, beneficiază de o utilizare multifuncțională, buldoexcavatorul având în dotare picon, cupă de excavat, cupă multifuncțională, furci paleți (lame) și un braț extensibil.

spot_img

Buldoexcavatorul completează o gamă largă de utilaje care se află în patrimoniul unității administrativ teritoriale Oțelu Roșu și au dotat în ultimii ani Serviciul de Gospodărie Orășenească precum tractoarele, camionul, vola, utilajele de deszăpezire, utilaje de curățare a străzilor și altele.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei