14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Valentin BOŞCA nu a fost uitat de colegi şi microbiştii reşiţeni!

La iniţiativa lui Leontin DOANĂ, Gheorghe POPA şi Boşco VIŞATOVICI, sâmbătă, 18 decembrie, a fost organizat un turneu de minifotbal în memoria fostului portar al Reşiţei, Valentin BOŞCA. Evenimentul s-a desfăşurat la terenul Park Arena din Parcul Copiilor, cu participarea a zece echipe: Prietenii lui Vali Boșca, Tamponații Reșița, Young Boys, Bocșa, Camera de Comerț, Lupac 1, Arsenal, Anina, Park Arena şi Viitorul Reșița. De asemenea, de la ora 14:00 s-a desfăşurat un meci de Old Boys, între jucători care au jucat sau joacă la CSM Reşiţa, clubul de suflet al lui Vali BOŞCA.

Meciurile s-au bucurat de prezenţa unui public numeros, fapt care a arătat cât de mult a fost apreciat fostul fotbalist rossoner.

Ne-am gândit să organizăm acest memorial pentru că, din punctul meu de vedere, Vali BOŞCA a însemnat ceva pentru CSM Reşiţa. Mă bucur că îmi revăd foştii colegi, nu ne-am văzut de mult, dar din păcate ne întâlnim la asemenea evenimente. Vali BOŞCA merită tot respectul meu şi al tuturor microbiştilor din Reşiţa. A fost un eveniment reuşit, cu multe echipe înscrise. Am mai avut cereri de a participa, dar toate meciurile trebuiau să se defăşoare într-o singură zi şi nu am mai putut da curs acestor solicitări. Acest fapt reflectă valoarea şi caracterul avute de Vali. Sperăm ca acest turneu să fie organizat în fiecare an. Anul acesta fiind prima ediţie, sperăm că a ieşit destul de bine”, a declarat Leontin DOANĂ.

spot_img

Totodată, Boşco VIŞATOVICI a precizat: Am fost mulțumit de modul de desfășurare al competiției și sper că l-am omagiat pe Valentin BOŞCA așa cum trebuie. Am început acest proiect frumos, cu siguranță că vor mai urma mai multe ediții. Mă bucur că au fost prezenți și spectatori la acest turneu și sper că le-am oferit un spectacol frumos.”

Această inițiativă a venit la propunerea unora dintre colegii mei, foști jucători la CSM Reșița. Boșco VIŞATOVICI și Leontin DOANĂ au avut un aport important la organizarea evenimentului. Valentin BOŞCA a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut Reșița. Am fost coleg cu el aproximativ 15 ani, el fiind un om și un portar deosebit. Consider că acest turneu a fost un succes și cred că am făcut o treabă bună. Îmi doresc să existe o continuitate a acestui turneu, iar la edițiile viitoare sperăm să aducem cât mai multe echipe”, a precizat, la rândul său, Gheorghe POPA.

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei