2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Veste bună pentru locuitorii comunei Măureni

Finalul lunii iunie a venit cu o veste bună pentru primarul Brian Filimon și pentru locuitorii comunei Măureni. Ridicarea unei grădinițe moderne în Măureni, unul din proiectele pentru care edilul comunei a dorit să implementeze deja de ceva vreme, este pe calea cea bună.

Am primit o veste bună de la Compania Națională de Investiții: au fost aprobați indicatorii tehnico-economici la grădinița modernă din Măureni și se pregătește scoaterea la licitație a proiectării și execuției. Este un proiect foarte important pentru viitorul comunității noastre, pentru că este nevoie foarte mare de o grădiniță nouă în Măureni. În Șoșdea avem deja o grădiniță nouă de ceva timp, însă cea din Măureni este într-o stare destul de rea, chiar dacă am încercat să o facem cât mai utilă pentru copilașii noștri. Mă bucur pentru acestă veste și bineînțeles continuăm și batem la ușă pentru a face cât mai multe alte proiecte”, a explicat în cadrul unei emisiuni live la Reper 24, primarul Brian Filimon.

Valoarea proiectului se ridică la peste 600.000 de euro, iar planurile edilului nu se opresc aici:

spot_img

Va fi o grădiniță modernă, cu absolut toate dotările necesare unei astfel de clădiri. În perspectivă, ne gândim deja ca după realizarea ei să o transformăm într-o grădiniță cu program prelungit, să fie cât mai utilă pentru părinții și copilașii din comunitate. Trebuie să vedem exact care sunt pașii care trebuie parcurși pentru acest lucru, însă până atunci ne bucurăm de vestea primită, o veste importantă pentru comunitatea noastră”, a mai precizat primarul Brian Filimon.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei