fbpx
11.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

(VIDEO) Doar 2 săptămâni până la cel mai tare show din Clisura Dunării

A doua ediție a Balkan Fest de la Berzasca, programat în perioada 15 – 17 iulie 2022, va reuni într-un spectacol incendiar nume mari ale muzicii din România, Grecia și Serbia, ce se va desfășura pe malul Dunării, într-o locație cât 3 stadioane de fotbal.

Organizarorii se așteaptă la cel puțin 10 mii de oameni în fiecare seară pentru a urmării evoluțiile soliștilor  Andra, Theo Rose, Mahala Rai Banda, 3 Sud Est, Nikos Papadopoulos, Raluca și Proiectul Balkanic, ori lepa Brena.

„Pe lângă spectacolele în sine ce vor aprinde la figurat Clisura Dunării vom avea concursuri de mountaine bike  și ATV-uri pe 3 trasee turistice realizate printr-un program transfrontalier cu comunitatea din Golubăț, rafting, pescuit și multe alte surprize“ a precizat pentru Reper24 primarul comunei Petru Furdui.

La Berzasca este în amenajare un camping ce va putea găzdui 3 mii de persoane ce vor avea acces la apă și canalizare, o zonă pentru autorulote care va putea primi până la 2 mii de persoane, dar turiștii se pot caza și la locuitorii din Berzasca și din localitățile limitrofe.

Tot cu acest prilej, primarul petru Furdui spera ca Ordonanța de Guvern care va declara localitatea Berzasca stațiune turistică de interes local să fie semnată, fapt ce va permite accesarea mai multor fonduri europene pentru proiecte turistice.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei