18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

(VIDEO) Reșița Locomotives începe noul sezon competițional cu cel mai mare număr de jucători autohtoni!

Începe un nou sezon competițional pentru Locomotivele reșițene, după un an în care echipa de fotbal american locală a obținut un rezultat frumos. Despre așteptările din următorul sezon, dar și despre noul lot a vorbit Raul Siladi, cel care a dat naștere acestei echipe în municipiul de pe Bârzava.

Am obținut anul trecut un rezultat frumos, zic eu. Evident că tot timpul ne dorim să obținem victorii pe linie, dar eu spun că rezultatul pe care l-am obținut este un rezultat frumos, ne onorează, în același timp ne și obligă. Pentru asta trebuie să începem pregătirea foarte bine și să repetăm cel puțin calificarea în Play-Off și niște meciuri foarte frumoase, ca în sezonul trecut.

Pentru asta avem nevoie de jucători noi, de jucători care să întărească lotul și împreună cu care să reușim să obținem performanțe cât mai frumoase, dar în primul rând să reprezentăm orașul în campionatul național”.

spot_img

Lotul cu care se va intra în competiții anul acesta a suferit unele modificări, însă într-o mare măsură echipa este aceeași ca cea de anul trecut.

Avem câțiva jucători retrași din activitate, din păcate, cu atât mai mult ne dorim jucători noi în echipă. În principiu, lotul este cel de anul trecut, inclusiv jucătorii americani care vor veni sunt în procent de 90% cei de anul trecut. Singurul jucător cu care am „bătut palma”, chiar la finalul sezonului de anul trecut, el își dorea de anul trecut să vină la noi, dar nu s-a concretizat, este Jacquel Watson. Sigur va veni alături de noi, el a fost și prima semnătură confirmată”, a mai precizat Raul Siladi.

Și antrenorul echipei, coach Bojan Kovacevic a vorbit despre noul lot, dar și depre efortul pe care este dispus să îl depună împreună cu echipa pentru a reprezenta onorabil orașul Reșița în competiții.

„Așteptări pentru sesonul acesta? Este prea devreme să avem. Suntem încă în faza de construcție a echipei, doar ce am început antrenamentele. Îmbucurător este faptul că avem pentru prima data cei mai mulți jucători autohtoni în lot, ceea ce e un lucru bun, pentru că în anii trecuți am avut jucători de la Timișoara, din București. Acum suntem cu cel mai mare număr de jucători reșițeni.

Avem deja un nucleu de jucători reșițeni și, ca orice echipă, trebuie să avem un nucleu în jurul căruia se construiește echipa. Suntem amatori, dar vrem să facem sportul acesta la modul serios. Fiind un sport competitiv, se ține scor și evident că ne dorim să câștigăm. Prin jocuri frumoase și prin victorii, vrem să reprezentăm orașul în campionatul national”, a declarat pentru Reper 24, coach Bojan Kovacevic.

În acest weekend, în Parcul Copiilor din Reșița, echipa de fotbal american a Reșiței și-a prezentat lotul și a încercat să intre în dialog cu cei interesați de această disciplină sportivă extrem de gustată și apreciată de publicul de peste ocean.

Ne bucurăm să organizam al doilea eveniment de acest gen în Reșița. Spre deosebire de anul trecut, astăzi am încercat să combinăm American Footbal Day cu recrutările pentru echipă. Ne dorim să atragem cât mai mulți jucători, pentru că este un sport nou pentru oras, spectaculos și interactiv. Reprezentăm cu mândrie orașul nostru în Campionatul Național de Fotbal American, iar pe viitor incercăm să o facem și în competiții internaționale”, a declarat Sorina Borugă, PR-ul echipei Reșița Locomotives.

.

Componența lotului Locomotives Reșița:

OFFENSE DEFENSE
# POS NAME # POS NAME
1 OL Bogdan Calinescu 1 DL Catalin Boieriu
2 OL Ovidiu Adascalitei 2 DL Paul Mezin
3 OL Robert Wallner 3 DL Bogdan Kincses
4 OL Gaby Buzera 4 DL Alfred Loba
5 OL Deniss Bodor 5 DL Codrut Neagrau
6 OL Cosovanu Alexandru 6 DL Billy Hatten
7 OL Andrei Paica 7 DL Alin Tulburean
8 OL Gabriel Alexandru Sas 8 LB Andrei Rusu
9 OL Horia Crina 9 LB Raul Siladi
10 WR Alexandru Alex 10 LB Nichita Brebenar
11 WR Vlad Rus 11 LB Valentin Vatav
12 WR Alex Rus 12 LB Claudiu Dragoescu
13 WR Ionut Voinea 13 DB Dragos Unguereanu
14 WR Alexandru Pintea 14 DB Abel Andras
15 WR Gabriel Albai 15 DB Serban Cresnac
16 WR Christian Frant 16 DB Marian Manole
17 RB Gheorghe Chereji 17 DB Sorin Voin
18 DB Silviu Percze
19 DB Aron Mark – Antonio

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei