fbpx
3.2 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

(VIDEO) „Te binecuvântez, Românie!“, spectacol inedit la Caransebeș

Ajuns la a doua ediție, spectacolul ce va avea loc în seara zilei Sfântului Andrei la Caransebeș, va aduce pe scena Casei de Cultură George Suru corala Contrast a Operei Române din Timișoara, precum și soliști renumiți de muzică populară.

Va fi un spectacol în cinstea Zilei Naționale a României. Soliștii coralei Contrast vor fi îmbrăcați în uniforme militare și vor interpreta cântece patriotice românești, iar Andreea Voica și Răzvan Radoș vor aduce în fața spectatorilor muzica populară din diverse zone ale țării, dar în primul rând din Banat“, a precizat Adrian Dumbravă, sponsorul acestei acțiuni caritabile.

Un concert asemănător a avut loc în luna februarie a acestui an la Timișoara. De pe canalul de YouTube a Andreei Voica am selectat un fragment din acest spectacol:

Despre motivele care l-au determinat pe managerul Spitalului Municipal din Caransebeș să aducă în fața locuitorilor municipiului un astfel de spectacol, Adrian Dumbravă a precizat:

Va fi un spectacol de excepție și cred că oamenii, care au gust și nu vor neapărat manele, cei care au un cât de mic simțământ românesc, merită și astfel de evenimente. Tocmai de aceea, intrarea este liberă. Avem o serie de invitați pe care mi-am permis să-i chem, dar vor fi mai multe locuri pentru doritori“, a mai adăugat Adrian Dumbravă.

Evenimentul este programat pentru miercuri, 30 Noiembrie, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură George Suru din Caransebeș.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei