28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

(VIDEO) „Turul României în pași de alergare!” – o campanie pentru copiii polițiștilor decedați

Corpul Național al Polițiștilor a inițiat campania „Turul României în pași de alergare!”, campanie menită a veni în sprijinul copiilor polițiștilor decedați după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

În acest sens, maratonistul Dănuț Cernat, personajul principal al evenimentului, a pornit la data de 1 iunie acest an din București și a alergat peste 1.600 de km, ajungând la data de 4 august la Timișoara, de unde își continuă traseul spre Caransebeș – Băile Herculane – București, într-o nouă etapă din cadrul Turului României în pași de alergare.

Din cauza temperaturilor caniculare din ultimele săptămâni, Dănuț poate alerga doar în prima parte a zilei, de obicei între orele 07:00-16:00, cu o medie de 7 km./h., aproximativ 45 de kilometri zilnic.

spot_img

Dănuț este polițist trecut în rezervă în anul 2020, până atunci desfășurându-și activitatea la D.G.P.M.B., Brigada de transport public București.

Speră să ajungă în toate județele din România până la sfârșitul lunii august, când se va întoarce la București.

De-a lungul vieții a înțeles importanța sportului pentru sănătate și psihic, după cele 168 de maratoane la care a luat parte până acum și speră ca după ce va ajunge acasă, să participe la maratonul de la Riga, iar anul viitor să facă turul României pe bicicletă.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei