fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Viitor de aur țara noastră are? Doi tineri, reținuți după ce au vandalizat o școală încă nedată în folosință!

„Viitor de aur țara noastră are / Și prevăd prin secoli a ei înălțare…”, scria pe vremuri poetul Dimitrie Bolintineanu. Din păcate, viitorul luminos al țării își pierde din strălucire de fiecare data când citim sau aflăm despre o nouă „ispravă” a celor care reprezintă tocmai acest viitor. Cel mai nou exemplu: doi tineri, dintre care unul minor, au ajuns în arestul Poliției după ce au distrus mai multe bunuri din incinta unei școli încă nedată în folosință.

Este vorba de doi tineri din Mehadica, bănuiți că în noaptea de 12 spre 13 mai au pătruns în incinta unității de învățământ, unde au distrus mai multe geamuri termopan, obiecte de uz sanitar și uși interioare. Ulterior, cei doi bănuiți au pătruns în grădina unui imobil din comuna Mehadica, de unde au sustras un tractor agricol pe care l-au condus aproximativ 10 metri, utilajul oprindu-se într-un pom din grădină, distrugându-i astfel roata stânga spate. Mai apoi, tinerii au abandonat tractorul plecând într-o direcție necunoscută.

Din verificările efectuate, polițiștii de la Poliția Stațiunii Băile Herculane i-au identificat pe cei doi bănuiți la scurt timp de la comiterea faptelor, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În cauză cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt în scop de folosință”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În cursul zilei de astăzi aceștia vor fi prezentați procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale.

 

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. ”Ulterior, cei doi bănuiți au pătruns în grădina unui imobil din comuna Mehadica, de unde au sustras un tractor agricol pe care l-au condus aproximativ 10 metri, utilajul oprindu-se …”

    Adică au condus (amândoi) tractorul, acesta fiind prevăzut din construcție cu dublă comandă (pilot și copilot).
    Percepție a polițiștilor, stabilită cu exactitate.
    Și acestora le-a plăcut școala 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei