22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

(VIDEO) Vulpi înfometate pe străzile Reșiței!

Un fenomen mai puțin obișnuit se petrece în ultima perioadă în municipiul Reșița. Mai puțin obișnuit pentru cei care nu sunt familiarizați cu prezența animalelor sălbatice pe străzile unui oraș.

Este și cazul vulpilor care au fost surprinse de locatarii blocurilor 21 și 23, de pe strada Făgărașului, din cartierul reșițean Govândari. În serile finalului de septembrie dar și în luna pe care o traversăm, cetățenii din zona amintită au sesizat prezența mai multor vulpi care vin să se hrănească de la ghenele de gunoi sau din recipientele unde oamenii pregătesc mâncare pentru animale domestice. Reporterii Reper 24 reușit să realizeze o serie de capturi video cu aceste animale sălbatice, într-o primă etapă la garajele din spatele blocurilor amintite, dar și pe strada Făgărașului.

În ciuda prezenței umane, vulpile nu s-au lăsat descurajate și s-au întors de mai multe ori „la masa“ pregătită pentru câinii sau pisicile celor care domiciliază în zonă.

spot_img

Vulpile sunt însă foarte periculoase, mai ales dacă sunt turbate! 

Chiar dacă pentru unii ar putea fi o ştire amuzantă, specialiștii cu care am luat legătura afirmă că fenomenul este unul grav. Vulpile sunt purtătoare de boli transmisibile, iar muşcătura unui astfel de animal turbat este periculoasă. Cert este că în pădurea din imediata apropiere a blocurilor de pe strada Făgărașului din Reșița, lângă scările de bloc, vulpile şi-au făcut vizuini şi ies seară de seară după hrană.

Cu cât petrec mai mult timp printre blocuri, animalele se domesticesc.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Nu există alte ființe pe pământ , mai ,,turbate” ( inclusiv parşive , perverse , violente / feroce din plăcere…etc.) şi purtătore / infecțioase ( transmisibile / contagioase ) de alte boli ale corpului/ trupului , minții şi sufletului decât ,, homo sapiens „…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei