fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Anunţ public privind revizuirea deciziei etapei de încadrare Nr. 366/27.12.2018

Municipiul Reşiţa (titularul) anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „PLATFORME / STAȚII – TERMINAL INTERMODAL LOCAL ÎN ZONA MUNCITORESC; CA NOD DE MOBILITATE URBANĂ INTERMODALĂ PENTRU OPTIMIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC ÎN MUNICIPIUL REȘIȚA” amplasat în coridorul de mobilitate al proiectului, care se suprapune pe traseul Bulevardul Republicii, Calea Caransebeșului, Calea Timișoarei, Bv. Revoluția din Decembrie, Str. I.L Caragiale, Str. Libertății, Str. Traian Lalescu, Str. Paul Iorgovici, Piața Republicii, Str. Castanilor și Bulevardul Muncii, la care se adaugă și Autobaza operatorului de transport public, Bd. Republicii.

Proiectul deciziei de încadrare revizuit și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1500, şi vineri, între orele 0800 – 1300, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

spot_img

 

PRIMAR,

POPA IOAN

 

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei