fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Zarurile au fost aruncate! „O demit pe dna Stancovici pentru că nu sunt mulțumit de rezultate”

„Alea iacta est“, cum zicea odată latinul sau mai pe românește „Zarurile au fost aruncate“. În limbajul președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, expresia se traduce prin „Eu am luat hotărârea să o demit pe dna Stancovici (manager SJUR) pentru că nu sunt mulțumit de rezultate și mergem din rău în mai rău“.

Decizia a fost anunțată după întâlnirea pe care Romeo Dunca a avut-o cu managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, pentru găsirea unor soluții de reducere a cheltuielilor Spitalului Județean de Urgență din Reșița și recuperarea creanțelor pe care această unitate sanitară le are.

Sigur nu vine mâine dl Cican aici, sigur nu se poate și nici nu-mi doresc să iau un om și să-l pun aici. Spitalul Județean este un target pentru mine și îmi doresc să am concurență mare (la concursul de manager n.r.). Îmbunătățirea situației la Spitalul Județean este o mare provocare. Este o situație foarte delicată și am să caut pentru o lună, două, trei luni pe cineva din interior sau mă rog, aștept recomandări, pentru o perioadă limitată până vom organiza un concurs“, a declarat Romeo Dunca.

spot_img

Adrian Cican

La rândul său Adrian Cican a afirmat: „Da, există soluții și eu cu drag voi ajuta pe cel care va fi manager, cu titlu gratuit, fără nicio latură pecuniară, pentru a scoate din marasm Spitalul Județean din Reșița. Această unitate sanitară are o oportunitate pe care și-ar dori-o foarte multe spitale; are un spațiu locativ excedentar, are o adresabilitate care trebuie doar puțin adusă pe tapet și făcută, cu sprijinul mass-media o promovare, pentru că serviciile medicale au și componenta de promovare. Se poate rezolva situația SJUR, trebuie doar să-ți dorești acest lucru“, a completat Adrian Cican.

Romeo Dunca este și în căutarea unor surse de finanțare pentru acoperirea „măcar“ a cheltuielilor cu utilitățile care sunt la această oră foarte mari. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin își asumă o posibilă întârziere în organizarea unui concurs de manager la SJUR, ca urmare a unei probabile acțiuni în instanță introdusă de Alina Stancovici în cazul unei demiteri intempensive, așa cum își dorește Romeo Dunca.

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Exact ca pe vremurile pe care le credeam apuse dar nu iata un real exemplu ca Romania nu are sa isi mai revina la o stare de normalitate niciodata

    • P.S.
      după numai două zile, în calitatea sa de (pretins) manager de spital și biciclist, contactează:

      **Link-urile nu sunt permise!**

  2. Oare cand se va termina odata in tara asta, ca managerii de institutii sa fie numiti politic? Inainte de Revolutie, la conducerea institutiilor erau pusi doar oameni competenti, in domeniu, specialisti adevarati. De aceea suntem asa cum suntem……Rusine politicienilor care ne conduc!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei