fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

11.500.000 de lei pentru eficientizarea energetică a 4 blocuri și modernizarea școlii din Dognecea!

Roadele muncii administrației locale condusă de primarul Remus Rof încep să apară. Două contracte în valoare de 11.500.000 de lei au fost semnate la Compania Națională de Investiți, ambele fiind foarte importante pentru Dognecea, după cum ne-a declarat chiar edilul comunei.

„Am semnat contractul pentru proiectul de eficientizare energetică la 4 blocuri din Dognecea, în valoare de 5.500.000 de lei și contractul de Modernizare a Școlii Gimnaziale Dognecea, în valoare de 5.700.000 de lei. Cu această ocazie reabilităm aceste obiective. Schimbăm acoperiș, punem geamuri termopan, punem pompe de căldură, le anvelopăm. Ambele lucrări sunt foarte importante pentru noi.

Școala va fi modernizată atât în interior, cât și în exterior, de reabilitarea unității de învățămând beneficiind cei 260 de elevi din comună care vor fi relocați la școala numărul 2, dar ne propunem să facem lucrările pe timp de vară, mai mult, ca să fie optim pe interior și apoi vedem când vom lucra la exterior”.

Primarul Remus Rof le promite locuitorilor că administrația locală nu se va opri aici și vor mai fi realizate și alte proiecte pentru comunitate.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

  1. „Ambele lucrări sunt foarte importante pentru noi.” – pentru noi, adică pentru cei din primărie ?
    Miroase a lucrare cu dedicație de la o poștă.

    Termopanele și acoperisul școlii nu mai sunt bune. Trebuie altele, ca să-și ia și primarul partea.
    Și ce polistiren se pune pe 4 blocuri, în valoare de un milion de euro ? E cu aur polistirenul ?
    Le mai și zice „proiecte pentru comunitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei